Moda Dünyası bunları konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Moda Dünyası bunları konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2007 00:37

İNDRAGANDİ SİTESİNİ

Son zamanlarda herkesin dilinde bir indragandi’dir gidiyor. Bugün şunu indragandi yaptım, yarın şunu indragandi yapıcam diye konuşuyorlar. Meğer bir internet sitesinden bahsediyorlarmış. Adresi www.indragandi.com. 10 Ocak 2007’de açıldı. Her gün sadece bir ürün satıyorlar. Ama inanılmaz ucuza satıyorlar. Kullanıcıları için gerçek fırsat yaratıyorlar. Sürümden kazanmayı hedefliyorlar. Ürün yelpazesi çok geniş. Bir gün Ümit Besen’in nikah masası CD’sini, ertesi gün dijital tartı ile Hollywood 48 hours zayıflama içeceğini satıyorlar. Fiyata örnek vermek gerekirse sattıkları tartının piyasa fiyatı 37 YTL, İçecek 79 YTL. Bu ikisi indiragandi’de sadece 59 YTL’ye satıldı. Alan aldı, kaçıran ağladı. Yeni fırsatları takip etmenizi öneririm.

MAVİ’NİN KÜÇÜK OLMADIĞINI

WWD Amerika’nın en çok okunan moda dergilerinden biri. Son sayısında Rıfat Özbek’in Mavi için tasarladığı koleksiyona geniş yer verdi. Dergi Mavi’nin Global Marka Müdürü Elif Akarlılar ile bir röportaj yaptı. Elif Hanım şöyle demiş: "Biz küçüğüz. Özbek, bu alanda küresel bir oyuncu ve kendisinde bizim sevdiğimiz Akdeniz ruhu var." Bu cümleyle Mavi’nin başarısının nedeni bir kez daha anlaşılıyor. Alçakgönüllülüklerinden dolayı bir kez daha kutluyorum. Küçük olduklarına ise asla inanmıyorum. Çünkü dünyanın neresine gidersem gideyim Mavi’yi öven bir dolu insanla karşılaşıyorum.

ACQUA-VERDE’NİN OUTLET MAĞAZASINI

Acquaverde sevenlere, pahalı olduğu için alamayanlara müjde. Marka, bünyesindeki bütün markaların ürünlerinin satılacağı bir outlet açıyor. Outlet’te Acquaverde’nin dışında Nolita, Ra-Re, Ed Hardy ve American Vintage gibi markalar da olacak. Ayrıca kadın ve erkek giyim modellerinin yanı sıra çocuğa da yer verecek. Mağaza haftanın yedi günü 10.00-22.00 arasında açık. Göztepe Cad., Anadolu Hisarı (MMM Migros altı), Beykoz İstanbul.

JAPON TIGER’LARI

Asics-Onitsuka Tiger’ın yeni modellerini gördünüz mü? 1973-74 sezonunda NBA’in en değerli oyuncusu seçilen "Dave Cowens"in giydiği model; dünyada hálá satış rekorları kıran "Mexico 66" modeli; markanın kendi çizgisini yansıtan içi muflonlu kar botları gerçekten güzel. Sevgililer Günü için ne alayım diyenlere iyi bir alternatif olabilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!