MJ'nin eşyaları açık arttırmada

Güncelleme Tarihi:

MJnin eşyaları açık arttırmada
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2010 01:00

Pop kralı Michael Jackson’ın ani ölümü, eski albümlerinin satışlarını patlattı. Hayranları, albümlerinin yanı sıra onu anımsatan her türlü objeye ve hediyelik eşyaya deyim yerindeyse saldırdı. Ve şimdi sıra Michael Jackson’ın milyoner hayranlarında... Efsanevi yıldızın Londra’daki malikanesinde bulunan mobilyadan sahne kostümüne birçok parça, 25 Haziran’da açık artırmaya çıkıyor.

Haberin Devamı

Efsanevi yıldız Michael Jackson’ın Londra bulunan 32 odalı malikanesindeki eşyalardan birine siz de sahip olabilirsiniz.      

Nasıl mı? Eğer cebiniz yeterince doluysa, Las Vegas’daki Planet Hollywood Resort and Casino’da 25 Haziran’da başlayacak ve üç gün sürecek olan açık artırmaya katılarak!  

Artık bir fenomen haline gelmiş Swarovski işlemeli eldivenleri 30 bin dolar açılış fiyatıyla açık artırmaya çıkarılacak. 14 Mart’ta tanıtımı yapılan 22 adet ürünün gelirinin yaklaşık 1 milyon doları bulacağı tahmin ediliyor.

Pop kralının özel eşyalarının satışından elde edilecek para, yardım vakıflarına bağışlanacak.

Michael Jackson’ın 1980’lerde tüm dünyayı inleten hiti “Beat It”le özdeşleşen bu deri ceketin üzerinde “Love Jackson” yazıyor. Ünlü şarkıcının sahnede kullandığı bu ceketin kaç bin dolara alıcı bulacağı merak konusu...

Haberin Devamı

Jackson’ın ilk kez 1983’te “Man on The Walk” performansında kullandığı Swarovski işlemeli eldiveni, 25 Haziran’da Las Vegas’ta başlayacak üç günlük açık artırmanın en gözde parçalarından...

Julien Açık Artırması’nda satışa sunulan 22 parçadan biri olan bu ahşap oymalı kırmızı kadife kanepenin müzayededeki açılış fiyatı 215 bin dolar olacak.

İtalyan tasarımcılar Marina Bani ve Marcoo Penati’nin “Smoke” koleksiyonundan bir parça... Kırmızı kadifeden yapılmış bu kanepe de Las Vegas’ta yeni sahibine kavuşacak.

Amerikalı sanatçı David Nordahl’ın, ünlü yıldızı kendisine kral tacı takdim edilirken resmettiği tablo (solda) ve MTV’nin 1994-1995 döneminde Jackson için hazırlattığı gümüş “En ıyi Dans Videosu” ödülü için de satışa çıkarılacak parçalar arasında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!