Milenyum hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Milenyum hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

2000’e girmeye sayılı günler kalırken, Antalya’daki mağazalarda da milenyum telaşı yaşanıyor

DÜNYANIN dört bir yanında, görkemli kutlamalarla 2000 yılına veda gecesi hazırlıkları tamamlanmak üzere.

Birçok restoran, bar, disko ve otelin, aylar öncesi hazırlıklarına başladığı yılbaşı gecesi programları, yavaş yavaş açıklanmaya başladı.

IŞIL IŞIL VİTRİNLER

Bir çok otelde, ünlülerin sahne alacağı milenyum gecesinin, oldukça renkli geçeceği yorumları, şimdiden ağırlık kazandı.

Sevgililerin, dostların,

evli çiftlerin ve yakın akrabaların bu önemli gecede, birbirlerine verecekleri hediyeler bile, aylar öncesinden seçilmiş durumda.

Rengarenk paketler içindeki birbirinden güzel hediyelikler, mağazaların ışıl ışıl vitrinlerini süslüyor.

Müşterilerine ve Antalyalılara unutulmaz bir yılbaşı geçirtmeyi hedefleyen oteller arasında bulunan Club Hotel Sera da, lobisindeki iki yılbaşı ağacıyla, ziyaretçilerini şimdiden yılbaşına davet ediyor.

PAKETLER SAHİBİNİ BEKLİYOR

Hediye seçiminde zorlananlar için yapılan hazır hediye paketleri, ışıl ışıl vitrinlerde, renkli süslemeleriyle, göz alıyor. Birbirinden güzel hediyelikler, çok özel kişiler için, çok titizlikle hazırlanmış.

TATİL YILBAŞI

Ramazan ayı içerisinde kutlanacak olan yılbaşı mönülerinde, tatlılar ağırlıkta. Sütlüsünden, hamuruna, çikolatalısından meyvelisine kadar akla gelebilecek her türlü tatlı, otel ve tatil köylerinin mönüsünde çok zengin bir şekilde yer alıyor.

YILBAŞI AĞACI

Konuk ve ziyaretçilerine unutulmaz bir yılbaşı yaşatmak isteyen Club Hotel Sera da, iki dev çam ağacı ile milenyuma giriyor. Antalyalılarla birlikte kent dışından gelecekler için de bütün hazırlıkların tamamlandığı güzel tesiste, her ayrıntı, defalarca düşünülerek yeni yıla girişe hazırlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!