Miami’den sevgilerle

Güncelleme Tarihi:

Miami’den sevgilerle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 01:43

Biz burada soğuklarla boğuşaduralım Alessandra Ambrosio Instagram’dan sıcak plajlarda çekilmiş mayolu pozlarını paylaşıp duruyor. Victoria’s Secret meleğini güneşlenmesinden bir süre alıkoyduk, hem Türkiye’de açılan yeni VS mağazasını hem de burada en çok neyi özlediğini sorduk. Yanıt: Köprünün altından helikopterle geçmek!

Haberin Devamı

Biz Türkiye’de kara kışın ortasındayız. Sizse Instagram’dan sürekli Miami plajlarında çekilmiş fotoğraflarınızı paylaşıyorsunuz. Dünyanın soğuk bölgelerinde de hayranlarınız var. Biraz ayıp olmuyor mu?

- Haklısınız! Bunu hesaba katmamıştım o fotoğrafları paylaşırken. Hayatımın yarıdan fazlasını seyahat ederek geçiriyorum. Yeni kültürleri keşfetmeyi, yeni yerler görmeyi, insanlarla tanışmayı ve yeni yiyecekleri denemeyi çok seviyorum. Miami de şu mevsimde en güzel zamanlarını yaşıyor. Ama merak etmeyin Türkiye de en sevdiğim yerlerden biri. Buradan size en sıcak öpücüklerimi yolluyorum.

Bize bizim hakkımızda öyle bir şey söyleyin ki sizi affedelim...

- Biliyor musunuz hayatımda en heyecanlandığım anlardan biri helikopterle Boğaz Köprüsü’nün altından geçtiğim andı. İstanbul’u, Tarihi Yarımada’yı ve Boğaz’ı çok özledim. Boğaz’dan geçen bütün o büyük gemileri seyretmeyi... Mutlaka tekrar gelmek istiyorum. Kabul, şu anda çok sıcak olmayabilir ama emin olun dünyanın en güzel köşelerinden birinde yaşıyorsunuz. Bodrum’u çok merak ediyorum, umarım bu yaz gitmeye fırsat bulabilirim.

Haberin Devamı

Eğer yalnız gelirseniz, kavalyeniz olmak çok isterdim...

- Ne kadar naziksiniz, çok teşekkür ederim ama Türkiye’den birçok arkadaşım var. Daha önce pek çok Türk’le çalıştım ve hepsi çok hoş insanlar. Hayattan gerçekten zevk alıyorlar.

Anladım, beni geçelim... Victoria’s Secret’ın hikâyesini bilmeyen kalmadı: Karısına seksi iç çamaşırı almaya utanan bir adamın kurduğu sistem. Öyle bir şey söyleyin ki Türk erkekleri İstanbul’da yeni açılan Victoria’s Secret mağazasına koşup eşleri, sevgilileri için iç gıcıklayıcı hediyeler alsınlar...

- Asıl mesele, kendinizi, vücudunuzu, kıvrımlarınızı sevmek, rahat ve özgüvenli olmak. Sonrası nasılsa gelir. Victoria’s Secret’ın her ürünü kendinizi muhteşem hissetmeniz için tasarlanıyor. Kadınlar Victoria’s Secret’a bayılır çünkü her vücut şekline ve kişiliğe göre öyle çok çeşit var ki! Girdiğiniz her odada seveceğiniz ve ilham alacağınız şeyler göreceksiniz. Ayrıca alışveriş deneyimi de harika. Sutyen uzmanları size en uygun modelleri bulma konusunda her an yardıma hazır. Yani yardıma ihtiyacım olursa kime sorarım diye merak etmeyin.

Haberin Devamı

Kimliğinize sahip çıkın bakın nasıl güzelleşiyorsunuz

12 yaşınızdayken kulaklarınızı yaptıracak kadar kendinizi çirkin hissediyormuşsunuz. Şimdi 12 yaşında olup da kendisini çirkin ördek yavrusu gibi hisseden genç kızlara, sonradan nasıl bir kuğuya dönüştüğünüzü nasıl anlatırsınız?

- Onlara şunu söylemek isterim: Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın ve kendi kimliğinize sahip çıkın. Kendinizde beğenmediğiniz değil beğendiğiniz yönlere odaklanın. Unutmayın, hayatta herkesin güvensizlikleri vardır. Hiç kimsenin mükemmel olmadığını anlamalı ve kendinizden de mükemmeliyet beklememelisiniz. Bakın o zaman her şey kendiliğinden güzelleşecek ve yerini bulacak.

Haberin Devamı

E bu biraz da genlerle alakalı değil mi? Brezilyalı olunca iş kolay... Sizce Brezilyalı kadın ve erkekler neden bu kadar güzel?

- Evet doğru, Brezilyalılar güzel genler taşıyorlar; birçok etnik kökenin karışımı. Ama bence asıl önemlisi Brezilyalıların kültür olarak mutluluğu öne çıkarması ve mutlu olduklarını göstermekten sakınmamaları. Bu da sizi rahat ve özgüveni yüksek yapıyor. Çekiciliğin asıl tanımı bu değil mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!