Mezarlıklara bayılıyor

Güncelleme Tarihi:

Mezarlıklara bayılıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2006 23:02

"Omen" filminin genç oyuncusu Julia Stiles, herkesi şaşırtan ilginç merakını OK dergisine açıkladı. Stiles, ilk kez gittiği yerlerde mezarlıkları dolaşmayı sevdiğini söyledi.

Şeytanın oğlunun dünyaya egemen olma savaşını anlatan "Omen" filminin oyuncularından Julia Stiles, son dönemde Hollywood’un en beğenilen genç yıldızlarından biri. Stiles, özellikle de oynadığı komedi ve korku filmleriyle adından söz ettiriyor.

Tüm zamanların en ünlü korku filmlerinden birinin yeni uyarlamasında rol alan bir sanatçının başkalarında pek rastlanmayan bazı özellikleri olmalı mı?

Julia Stiles, böyle bir zorunluluğa inanmıyor. Ancak onun herkesi şaşırtan bir merakı var. Stiles, gittiği her köyde, kasabada ve şehirde mutlaka mezarlıkları ziyaret ediyor. Genç oyuncu, bu merakını "Mezarlıkların o huzur veren sessizliğine bayılıyorum. Bence huzursuzluktan yakınan herkes mezarlıklarda biraz zaman geçirmeli" sözleriyle açıklıyor.

SPORDAN VAZGEÇMİYOR

Julia Stiles, her sinema oyuncusu gibi yediklerine içtiklerine dikkat ediyor. Her gün vücut egzersizi yapmaya özen gösteren Stiles, Jonathan Cramer’la aşk yaşıyor. Genç sevgililer, şimdilik gelecekle ilgili plan yapmaktan kaçınıyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!