Meşhurun meşhur dostu

Güncelleme Tarihi:

Meşhurun meşhur dostu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Birkaç şöhretli isim sık elemiş, ince dokumuş; söylediklerini göre de sanat camiasının en sıkı dostlarını kapmışlar. Hal böyle olunca biz de kimdir bunlar araştıralım dedik...

Sanat camiasının içinde bulunanların söylediği tek şey: ‘‘Bu çevrede ne yazık ki hiç dostumuz yok. Olamaz da... Çünkü herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Yüzümüze gülen, arkamızdan yapmadığını bırakmıyor.'' Bu sözleri kimbilir kaç kere duymuşsunuzdur. Dolayısıyla bir şarkıcının dostu bir doktor olabiliyor. Ya da bir oyuncunun en yakını bir mühendis... Örnekleri çoğaltmak mümkün! Ne var ki; bazı şöhretli isimler bu konuda çok, ama çok şanslı. Belki sayıları iki elin parmaklarını geçmez. Ama onların sıkı dostlukları biraz sevgi, saygı ve anlayışla tüm insanların dost olabileceğini kanıtlar gibi...

Meltem Cumbul-Güven Kıraç

Meltem Cumbul'a: ‘‘En yakın arkadaşın kim?'' sorusu yöneltildiğinde tek cevap: ‘‘Güven Kıraç'' oluyor. Kıraç'ı çok sevdiğini ve iyi anlaştığını söyleyen Cumbul, yakın arkadaşıyla aynı filmde oynamanın mutluluğunu da yaşadı. ‘‘Duruşma'' filminde karı-kocayı canlandıran ikili çekimlerde çok eğlendiklerini söylüyorlar.

Demet Sağıroğlu-Emel Müftüoğlu

Aynı meslekle uğraşanlar arasında genelde bir kıskançlık, rekabet oluyor. Bu gerçeği değiştiren yakın dostlardan biri de Emel Müftüoğlu ve Demet Sağıroğlu. Onlar aynı mikrofonu paylaşmanın yanı sıra ticaret hayatına bile birlikte atıldılar. ETİ's adlı güzellik merkezinin ortakları olan iki şarkıcı, bir ara aynı evi paylaşıyorlardı.

Ebru Gündeş-Serdar Ortaç

Sanat camiasında birbirleri için en büyük fedakarlıkları yapan iki dost onlar... Söylenenlere göre tanışmaları bir kavgayla başlamış. ‘‘Gerçek dostluklar kavgayla başlar'' sözüne istinaden en kötü günlerinde birbirlerinin yanında oldular. Serdar Ortaç, askerlikten kurtulmak için hile yaptığı gerekçesiyle 1-10 yıl ağır hapis cezasıyla yargılandığında en büyük destekçisi Ebru Gündeş oldu. Mahkeme kapılarında arkadaşını bekledi. Ebru Gündeş, beyin kanaması geçirdiğinde ise gece-gündüz hastaneden ayrılmayan isim Serdar Ortaç'tı. Onlar iyi günde, kötü günde gerçek bir dost olduklarını çoktan kanıtladılar.

Buket Dereoğlu-Pelin Körmükçü

Neredeyse birlikte büyüdüler. Tiyatro zamanlarından beri birlikte olan iki arkadaş, özel yaşamlarında da birlikte oluyorlar. ‘‘Gerçi bizim özel yaşamımız yok. Hep iş, iş, iş...'' diye takılıyor Pelin Körmükçü. Aynı televizyon projelerinde rol alan Dereoğlu-Körmükçü ikilisi, son olarak ‘‘Tatlı Kaçıklar'' da yine birlikte rol alıyorlar. Artık Buket denilince Pelin, Pelin denilince Buket geliyor akıllara!

Merve İldeniz-Deniz Pulaş

Merve İldeniz mesleği bıraktı, Deniz Pulaş ise devam ediyor. İkisi de uzun yıllar mankenlik yapmış, ‘‘Milli manken'' sıfatını haketmiş isimler. İldeniz her zaman mesleği kirletenlere savaş açtı ve bunu dile getirmekten de kaçınmadı. Dolayısıyla bu camiadan fazla arkadaşı olmadı. Bir istisna hariç! Merve İldeniz'in en yakın olduğu ve en iyi anlaştığı manken arkadaşı Deniz Pulaş. Sık sık görüşen iki yakın arkadaş, birlikte zaman geçirmekten büyük keyif aldıklarını söylüyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!