Meryem Uzerli kızı Lara’nın yüzünün göründüğü fotoğrafı paylaştı!

Güncelleme Tarihi:

Meryem Uzerli kızı Lara’nın yüzünün göründüğü fotoğrafı paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 15:05

Oyuncu Meryem Uzerli, İki yaşında olan kızı Lara’nın yüzünün göründüğü fotoğrafını ilk kez paylaştı. Can Ateş’ten olan kızı Lara’nın sır gibi sakladığı yüzünü aylar sonra ilk kez sosyal medyada hayranları ile paylaştı. İşte; Meryem Uzerli'nin kızının fotoğrafı...

Haberin Devamı

Üç sezonun ardından Gecenin Kraliçesi adlı dizi ile ekranlara dönen Uzerli reyting faciası yaşamasının ardından kızı Lara’nın fotoğrafını Instagram hesabında paylaştı.

Uzerli fotoğrafın altına: “2 yıl geçti… Benim tatlı kızım, Lara’ cığım! Seni dünyaya getirmenin bana nasip olmasından bu yana tam iki yıl geçti. Bu zaman diliminde seni iyi gördüğüm her an Yüce Allah’ a şükrettim ve şimdi de günlerinin daima iyi geçmesi için yine duacıyım. Benim etimden et, kanımdan kan, kalbim, canım , hayatım, en büyük aşkım, en büyük mutluluğum, en büyük kuvvetim, karar ve çalışmalarımda beni en büyük itici güç ve güdü kaynağım… İkinci doğum gününü şimdi bir anne kalbiyle gönülden kutluyor ve seni sımsıkı sarılıp öpüyorum… Seni sonsuz bir sevgiyle seven, Anneciğin…” notunu düştü. Uzerli, bu notu ile kızı Lara’ ya olan düşkünlüğünü ve büyük aşkını anlattı.

Haberin Devamı

Meryem Uzerli kızı Lara’nın yüzünün göründüğü fotoğrafı paylaştı

Meryem Uzerli kimdir?

Tam ismi Meryem Sahra Uzerli olan ünl oyuncu 12 Ağustos 1983 yılında dünyaya geldi. Babası Türk, annesi ise Alman’ dır. Dört çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızıdır. Almanya Hessen’ in Kassel şehrinde hayata gözlerini açtı. Uzerli Almanya’ da bir çok dizi ve filmde rol almış, Türkiye’ de ise kendini Muhteşem Yüzyıl dizisi ile tanıtmıştır. İşadamı Can Ateş’ ten Lara isminde bir kızı var. Şu an Gecenin Kraliçesi dizisinde rol alıyor.

BAKMADAN GEÇME!