Melekler gerçeğe dönüştürdü

Güncelleme Tarihi:

Melekler gerçeğe dönüştürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2008 15:09

Bir Dilek Tut Derneği’nin gala gecesinde 13 isim “Sen Bir Meleksin” temalı eserler tasarladı. Bir çocuğun “balonla seyahat” isteği gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DİLEK TUTTU MELEKLER GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

Hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3 - 18 yaş arası çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere 2000 yılında kurulan Bir Dilek Tut Derneği, geçtiğimiz hafta Conrad Otel’de bir gala gecesi düzenledi. 13 farklı ismin, “Sen Bir Meleksin” temalı özel tasarımları dernek yararına sergilendi

Bu projeye Adler Mücevherat (mücevher), Çerkez Karadağ (fotoğraf), Dilek Hanif (gece elbisesi), Felekşan Onar (cam heykel), İsmet Doğan (resim), İzzet Keribar (fotoğraf), Komet (resim), Mehmet Günyeli (fotoğraf), Molu (mücevher), Ömer Uluç (resim), Rıfat Özbek (gece elbisesi), Urart (mücevher), Zac Posen (gece elbisesi) tasarımlarıyla, Tuncay Artam ve Rana Tabanca tasarımların sunumuyla, Candan Erçetin şarkılarıyla destek verdi.

Haberin Devamı

Ayrıca Fenerbahçe’den Roberto Carlos, Semih  Şentürk, Galatasaray’dan Aykut Çetin, Orkun Uşak ve Beşiktaş’tan Mathias Delgado ve İbrahim Toraman, dilek çocukları için hazırlanan projede yer aldılar.

Melekler gerçeğe dönüştürdü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!