Milli karateci Mehmet Burnaz defnedildi!

Güncelleme Tarihi:

Milli karateci Mehmet Burnaz defnedildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 16:04

Milli karateci Mehmet Burnaz dün gece evinde rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği söylenen Burnaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Henüz 22 yaşında olan genç karateci Mehmet Burnaz bugün Emirsultan Mezarlığı'na defnedildi.

Haberin Devamı

Milli karateci Mehmet Burnaz, dün gece Serdivan Yazlık Mahallesindeki evinde rahatsızlandı. Hemen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Burnaz, yapılan tüm müdahalelere karşın yaşam mücadelesini kaybetti ve hayata gözlerini yumdu. Burnaz’ın kalp krizi geçirdiği ve bu sebeple hayata gözlerini yumduğu belirlendi.

Son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'da bulunan karate takımı sporcusu olan, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki milli karateci Mehmet Burnaz için Serdivan İlçesi Yazlık Mahallesi Yazlık Orta Camii'nde öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Burnaz'ın antrenörleri, öğretmenleri, sınıf arkadaşları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Burnaz Emirsultan Mezarlığı'na defnedildi.

Haberin Devamı

Milli karateci Mehmet Burnaz defnedildi

Mehmet Burnaz kimdir?

Milli karateci Mehmet Burnaz, Sakarya'da karate takımlarından Kobaş Karate'nin sporcularındandı. Burnaz, 2008 yılında Minik Yıldız Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü, 2009 yılında Ümit, Genç ve U21 Türkiye Şampiyonası'nda da 70 kiloda şampiyon olmuş ve Avrupa Şampiyonaları'nda da forma giymişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!