Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil şöhreti yakaladı!

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil şöhreti yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 11:52

Sosyal medya aracılığıyla para kazanan fenomenler kervanına ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin, katıldı. 21 yaşındaki genç kız babası sayesinde para kazanmaya başladı! İşte detaylar!

Haberin Devamı

Popüler sosyal medya platformu Instagram üzerinden reklam yaparak para kazanan isimler arasına yeni biri daha katıldı. Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar ile eski evliliğinden olan 21 yaşındaki kızı Yasmin, babası sayesinde şöhretin kapılarını açtı.

Kendi hesabı üzerinden etkileyici pozlar paylaşarak birçok kişinin gönlünü fetheden Yasmin, bu sayede para kazanmaya başladı. Bir ruj firması ile anlaşan genç kızın, paylaşım her fotoğraf başına 5 bin lira aldığı öğrenildi.

Son dönemde Instagram üzerinden para kaza kazanmaya çalışan isimlerin yeni rakibi ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin oldu.

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın önceki evliliğinden olan 1995 doğumlu Yasmin, internet fenomenliğine adım attı.

Instagram hesabında 40 bin takipçiye ulaşan Yasmin, 21 yaşında fenomen oldu. Paylaştığı iddialı pozlarıyla herkesin beğenisini kazanan genç kıza birçok firmadan teklif geldi.

Haberin Devamı

Bir ruj firması ile anlaşarak markanın ürünlerini reklam yapan Yasmin, bu reklam karşılığında 5 bin lira ücret aldı.

Babası Mali sayesinde şöhretin kapılarını açan Yasmin, aslında ailede bu işi yapan ilk kişi değil. Erbil’in büyük kızı Sezin Erbil Yazgan da sosyal medya fenomenliği ile para kazanan isimler arasında yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!