Mazhar’a eşinden demir maske imajı

Güncelleme Tarihi:

Mazhar’a eşinden demir maske imajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2005 01:34

MFÖ grubu, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserde sahneye Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden’in hazırladığı ilginç kıyafetlerle çıktı. Özellikle Alanson’un maske biçimindeki demir başlığı çok dikkat çekti.

Hitt Prodüksiyon tarafından gerçekleştirilen Açıkhava Konserleri zincirinin ikinci bölümü, önceki akşam MFÖ konseriyle başladı. İki bölümden oluşan konserde MFÖ grubuna, Turhan Yükseler’in şefliğinde 35 kişilik orkestra eşlik etti. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde bir konuşma yapan Mazhar Alanson, ‘Bugüne kadar çok konser verdik. Ama buranın yeri farklı. Ne zaman burada sahne alsak, altımıza kaçıracak gibi oluyoruz. Eskiden sanatçılar ‘Sizlerin alkışları bize hayat veriyor’ derlerdi. Buna güler geçer, ‘Saçmalık’ derdik. Şimdi anlıyorum, bu doğru bir sözmüş. Sizlerin alkışları bizi yaşatıyor’ dedi.

MFÖ üyelerinin konserde giyecekleri kostümleri Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden hazırladı. Biricik Suden’in eşi için hazırladığı maske şeklindeki ilginç başlık ise izleyenler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Eşinin çizdiği çılgın imajla dikkat çeken Mazhar Alanson, grubun yeni albümün müjdesini de sahneden verdi. Alanson, ‘Yaklaşık bir ay sonra yeni albümümüz çıkacak. 10 yıldır albüm yapmıyorduk, yine de bizi yalnız bırakmadınız. Biz de albümle karşılık vermek istedik’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!