Massimo benim tipim değil

Güncelleme Tarihi:

Massimo benim tipim değil
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2008 00:00

Burcu Esmersoy'un boşanmak üzere olduğu eşiyle anılan Selda Car dedikodulara son noktayı koydu...

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy fotoğrafları

NTV spor spikeri Burcu Esmersoy’un boşanma kararı aldığı İtalyan eşi Massimo Cusimano ile görüntülenen 2006 Türkiye Güzeli Selda Car, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Kuruçeşme’deki Les Ottomans’tan çıkışta Cusimano ile aynı otomobile binen Car Vatan'a konuştu.

Massimo ile nasıl tanıştın?

6 ay önce Noella isimli manken arkadaşımın arkadaşı tanıştırdı. O zaman hayatında Burcu vardı. Hatta ben Burcu’yu çok beğendim, çok güzel bir kız dedim. Burcu beni hatırlar mı bilmiyorum. O günden sonra da bir daha görüşmedik.

Tekrar nasıl bir araya geldiniz?

Noella’nın arkadaşı aradı. Barbekü yapalım dediler, buluştuk. Sonra da bir arkadaşımın doğum gününü kutladık.

Massimo’nun davranışları sana karşı nasıldı?

Normaldi. Bana özel bir şeyler hissettiğini düşünmüyorum. Hissetseydim aracına binmezdim. ’By by’ deyip taksiye binerdim. Aramızda bir bakışma bile olmadı. Öyle bir şey olsaydı rahatsız olup eve giderdim.

Haberin Devamı

Doğum gününden birlikte ayrıldınız...

Biz orada Massimo ile baş başa değildik. Yanımızda arkadaşlarımız da vardı ama onları görüntülemediler. Bir arkadaşımın kaza haberini alınca ben doğum gününden çıkmak istedim. Massimo ve bir arkadaşım “Biz senin olduğun yere gidiyoruz, seni oraya bırakabiliriz” dediler. Ben de kabul ettim.

Aranızda bir elektriklenme olmadı mı?

Benim 6 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum. Ona asla yanlış yapmam. Massimo fiziksel anlamda zaten benim tipim değil. Ondan hoşlanmıyorum.

Belki o senden hoşlandı

Bunu gerçekten bilmiyorum. Çünkü ben ona öyle bakmadım. Zaten biz o mekanda baş başa değildik. Kalabalık bir grup vardı. Massimo ile yan yana da oturmadık. Çünkü Massimo’yu o kadar fazla tanımıyorum. Ne yaşını biliyorum, ne soyadını. Benim hayatımda bulunan erkeği seviyorum. O Faslı ve benim tipim.

Erkek arkadaşın kim?

Ünlü biri değil. O şimdi Hollanda’da yaşıyor. 17 yaşımdan beri birlikteyiz. O benim ilk erkek arkadaşım.

Bu dedikodular karşısında onun tepkisi ne oldu?

Paparazziler bizi görüntüledikten sonra hemen annemi, babamı ve onu aradım. O da bana “niye taksiye binmedin? keşke binseydin” dedi. Massimo’yu bir daha görmek istemiyorum. Ortak arkadaşlarımız olduğu için görüşürüz ama tek başına asla görüşmem. Ayrıca Burcu üzülmesin çünkü aramızda gerçekten hiçbir şey yok. Massimo da ayrıldığı için çok üzgündü. Yüzü hiç gülmüyordu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!