Manukyan’ı Ahu oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Manukyan’ı Ahu oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2006 00:00

Birçok kez vergi rekortmeni olmasıyla ünlü genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın hayatını konu alan "Meçhule Gidenler" adlı dizinin çekimlerine geçen cuma günü Kumburgaz’da başlandı. Bir ay sonra ekrana gelecek dizide, Manukyan’ı Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Ahu Tuğba canlandırıyor.

Nuri Alço’nun Manukyan’ın yardımcısını oynadığı dizinin yönetmenliğini "Martılar Açken" filmi ve "Sefil" ile "Elveda" dizileriyle adını duyuran Bülent Pelit üstleniyor. Ahu Tuğba, hem dizi hem de canlandıracağı Manukyan karakteri hakkında, şunları söyledi:

"Uzun zamandır üzerinde çalışıyorduk. Kurtlar Vadisi dizinden İstemi Betil gibi birçok önemli oyuncu bu dizide rol alıyor. 45 kişilik bir ekiple bu filmi çekiyoruz. Manukyan’ı da çok iyi tanıyordum. Onu hakkıyla canlandıracağımdan kimsenin şüphesi olmasın." Manukyan’ın dizide isminin geçip geçmemesi konusunda henüz bir karara varılmadığını belirten Ahu Tuğba, "Dizide Manukyan’ın isminin geçip geçmeyeceği henüz belli değil. İbrahim Tatlıses’i anlatan Abuzer Kadayıf filminde olduğu gibi sembolik bir dil kullanabiliriz. Dizi aynı zamanda kötü yola düşen kadınların dramını da yansıtacak" dedi. Daha önce, Hülya Avşar bir sinema filminde Manukyan’ı oynamak istediğini söylemiş ancak Manukyan’ın várisçileri buna karşı çıkmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!