Manken şarkıcı olur

Güncelleme Tarihi:

Manken şarkıcı olur
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2007 00:00

İlk kez 18 yaşında girdiği güzellik yarışmasıyla dikkat çeken, yıllardır Adnan Hoca ve müritlerine karşı verdiği mücadelesiyle gündemde kalan Ebru Şimşek, 10 şarkıdan oluşan ikinci albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.

"Buz" ismini taşıyan albümüyle iddialı olduğunu söyleyen Şimşek, "Mankenden şarkıcı olur mu tartışmaları bitecek" diyor.

EBRU Şimşek, dört yıldan sonra çıkardığı ikinci albümünde ünlü isimlerle çalışma fırsatı buldu. Sude Bilge Demir, Güven Baran, Soner Sarıkabadayı, Ebru Elver, Halit Çelikoğlu, Ali İhsan Kısaç gibi ünlü isimlerin şarkılarının yer aldığı albümde düzenlemeler ise Erhan Bayrak, Hacı Mustafa Ceceli, Caner Tepecik ve Tony Cottura imzası taşıyor. "Buz", "Yanılıyorsun", "Asalet", "Adını Koymalıyız" adlı şarkıları bu yaz dillere dolanacağını söyleyen Şimşek, "İnsanların ’mankenden şarkıcı olur mu’ düşünceleri bu albümü dinledikten sonra değişecek" diyerek iddialı olduğunu söylüyor. İlk albümünü iyi tanıtamadığını söyleyen Şimşek, "Adnan Hoca davası için günde 10 tane duruşmaya gidiyordum. Konsere mi gideceğim mahkemeye mi? Konser bekliyor ama mahkeme beklemiyor. O yüzden işimle yeteri kadar ilgilenemedim. Yeni albümde böyle olmayacak" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!