'Yetkim olsa twitter'ı kapatırım' demişti! Coşkun Sabah kendini böyle savundu

Güncelleme Tarihi:

Yetkim olsa twitterı kapatırım demişti Coşkun Sabah kendini böyle savundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2018 13:37

Yavuz Bingöl’ün kayyum olarak görev yapmayı reddetmesinin ardından sanatçı Coşkun Sabah MESAM’a başkan olarak seçildi. Sabah göreve geldikten sonra verdiği röportajda 'yetkim olsa twitter'ı kapatırım' sözleriyle eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Haberin Devamı

Bugün twitter’dan kendini savunan ünlü müzisyen, "Tweet ile ilgili haberimin içeriğini okumayan, sallıyor. Ben, Twitter sadece küfürlerin, hakaretlerin, iftiraların kol gezdiği, yeni doğmuş çocuğa küfredildiği, 8 tane önemli ve masum insanımızın uçak kazasından sonra binlerce hakaretin ve yürek soğutmanın yazıldığı bir mecrayı konuştum" mesajını paylaştı.

Coşkun Sabah ne demişti?

"Sosyal medyada bir çeteler ordusu var. Tamamıyla ruh dengesi kaybolmuş kişiler bunlar. İşleri karşı görüşten olanlara, iftira atma, Beni de halkın gözünden düşürmeye çalışıyorlar. Ülkede zaten ayaklanmaların başlangıcı hep bu sosyal medya çetelerinden çıkmıyor mu? Yetkim olsa bir dakika durmam Türkiye’de Twitter’ı yasaklarım. Çünkü Twitter artık güzel şeyler için kullanılmıyor. Burayı sadece küfür etme mecrası olarak kullanıyorlar. Bence bunlar Türkiye’nin yüzde 1’i bile değil. 10 gündür sosyal medyada linç ediliyorum. Bu çetelere sesleniyorum: Körler sağırlar birbirinizi ağırlıyorsunuz. Erdemli kitleler sizin yazdıklarınızın farkında bile değil."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!