Armine Harutyunyan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Güncelleme Tarihi:

Armine Harutyunyan kimdir, kaç yaşında, nereli
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2019 09:14

Armine Harutyunyan, dünyaca ünlü marka Gucci'nin yeni marka yüzü oldu. Büyük ilgi çeken Ermeni model Armine Harutyunyan, Gucci'nin tanıtım yüzü olarak görev yapacak. Sanatçı bir aileden gelen Armine Harutyunyan’ın dedesi Khachatur Azizyan da ülkenin önde gelen sanatçılarından biri. Peki, Armine Harutyunyan kimdir, nereli? 

Haberin Devamı

Milano Moda Haftası'na damga vuran model Armine Harutyunyan oldu. Genç model Armine Harutyunyan Milano Moda Haftası'nda podyuma çıktı. Gucci’nin yeni mankeni Armine Harutyunyan, sosyal medyanın da en çok konuşulan ve merak edilen isimlerinden biri oldu. Tüm modellerden daha çok konuşulan Armine Harutyunyan’ın yüzünde neredeyse sıfır makyaj vardı ve yüz hatları geleneksel modellik anlayışından çok farklıydı. Sosyal medyada ve sözlükte gündeme oturan Arutyan’ın kim olduğu ise merak konusu oldu. İşte, Armine Harutyunyan’ın hayatına ilişkin bilgiler...

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da dünyaya gelen Armine Harutyunyan, 23 yaşında. Genç model aynı zamanda illüstratör ve grafik tasarımcı. Annesi doktor olan Armine Harutyunyan’ın dedesi Khachatur Azizyan da ülkenin önde gelen sanatçılarından biri.

 

BAKMADAN GEÇME!