Umut Mirza Mr Global 2016'da yarışacak!

Güncelleme Tarihi:

Umut Mirza Mr Global 2016da yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 11:17

Ekranların sevilen dizisi Kertenkele’ye konuk oyuncu olarak katılan yakışıklı model Umut Mirza, dünyanın en yakışıklı erkeği olmak için yarışacak. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

7 Mayıs 2016 Bangkok’ta gerçekleşecek olan Mr. Global 2016 dünyanın en yakışıklı erkeği yarışmasında Türkiye’yi yakışıklı model ve oyuncu Umut Mirza temsil edecek.

Bangkok’ta düzenlenecek olan Mr. Global 2016 yarışmasına Türkiye’yi temsilen katılan Umut Mirza, yarışma için hazırlıklara başladı.

Best Model komitesi kapsamında seçilerek Mr. Global 2016 yarışmasına aday olarak gösterilen 27 yaşındaki yakışıklı model, Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimleri almaya başlamış hatta geçtiğimiz günlerde Kertenkele dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Yarışma için hazırlıklarını Gym Station’da sürdüren Mirza, Kaatsu tekniği ile formunu tutuyor. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Mirza, sporun kendisi için vazgeçilmez olduğunu söyledi.

Genç model, Türkiye'nin en yakışıklı erkeği olarak anılmasıyla ilgili ise “Yakışıklılık göreceli bir kavram. Karakterin ve duruşun her zaman daha önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

BAKMADAN GEÇME!