Türkiye'nin yeni J.R’ı

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin yeni J.R’ı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 01:14

İlker İnanoğlu, çocukken adım attığı setlere kısa bir aranın ardından “Hayat Yolunda” dizisiyle döndü. Dizide eşi ile sevgilisi arasında kalan ve ikisinden de vazgeçmeyen acımasız bir işadamını canlandıran İnanoğlu, bu karakteri “Dallas”ın J.R’ına benzetiyor: “Alp, Türkiye’nin yeni J.R’ı olma yolunda!”

Haberin Devamı

* “Hayat Yolunda”da tempo ve heyecan giderek artıyor. Bu durum sete nasıl yansıyor?
- Çekimler çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Yönetmenimiz Feride Kaytan oyunculuk performansına çok önem verdiği için dramatolojisi hayli kuvvetli bir iş çıkıyor. Hatta oyuncuların arasında kurduğu bir whats app grubu var, adı da “Feride bizim her şeyimiz”...

* Rolünüze hazırlanırken neler yapıyorsunuz?

- Genelde bir projeye başlamadan önce kilolu olmam gerekmiyorsa 4-5 kilo veriyorum. Çünkü hafif olmak karaktere girmek açısından daha bir esneklik veriyor bana...

* “Hayat Yolunda”da canlandırdığınız Alp, eşi Şafak’ı aldatıyor, tercihini yapıyor ama son anda boşanmaktan vazgeçiyor. Cem’le arasında nasıl bir rekabet olacak? Bizi bekleyen sürprizler var mı?
- Alp ile Cem bu gidişle daha çok karşı karşıya gelecek gibi gözüküyor. Melis, Alp’i çok iyi tanımış biri. Onu nelerin gaza getirebileceğini çok iyi biliyor ve bunu çok güzel kullanıyor. Hatta Melis sayesinde Alp de Türkiye’nin yeni J.R’ı olma yolunda!

EDİZ HUN’LA YENİDEN AYNI SETTE OLMAK BÜYÜK KEYİF


* Yıllar sonra yeniden Ediz Hun ile birlikte kamera karşısındasınız. Projede beraber yer aldığınızı öğrenince neler hissettiniz?

- Ediz Hun abiyle seneler sonra çalışmak elbette büyük bir keyif. Dikkat ederseniz seneler sonra dedim, tam bir rakam vermedim. Çünkü, Engin (Öztürk) kaç sene olduğunu duyarsa dilinden kurtulamam. Her gün ondan yaşlı olduğumu belirtmek için her şeyi yapıyor (gülüyor).

* Genelde sizi hep uzun soluklu işlerde görüyoruz... Bu bir şans olmasa gerek... Proje seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?
- Artık bir projenin uzun soluklu olup olmayacağını kestirmek çok zor. Reytinglerde totalde 2. olan AB’de 52. veya bunun tam tersi olabiliyor. Onun için günümüz şartlarında “şans” diyorum...

* Diğer oyuncularla aranız nasıl? Set dışında da birlikte vakit geçiriyor musunuz?
- Bizim sette herkesin arası gayet iyi, o nedenle çekimler çok keyifli geçiyor. Tam bir arkadaş kadrosu oluştu. Böyle kabiliyetli ve sıcak bir ekiple çalışmaktan mutluluk duyuyorum.

Haberin Devamı

HAYATIMIN GERİ KALANINI AİLEME ADADIM

Haberin Devamı

* Ufukta “Hayat Yolunda”dan başka projeler, mesela bir sinema filmi var mı?
- Hem yapımcı hem de oyuncu olarak yer alacağım bir aksiyon dizisi üzerinde çalışıyorum. Bir de yurtdışından telif haklarını almak istediğim bir komedi filmi var. Tabii her şey iş değil. Üniversiteye giden yakışıklı ve tertemiz karakteri olan bir oğlum var. Bundan sonra yapacağım her şey onun geleceği için olacak. Hayatımın bundan sonraki kısmı aileme, eşime, oğluma adanmış durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!