Sinema piştisi

Güncelleme Tarihi:

Sinema piştisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 10:44

Özge Ulusoy 'Pek Yakında' filmini izlemek için gittiği sinema salonunda eski sevgilisi Hakan Baş ile yeni aşkı sosyetik güzel Selin İmer'in olduğunu öğrendi ve hemen apar topar başka filme girdi.

Haberin Devamı

Ünlü manken Özge Ulusoy, geçen pazar akşamı 'Pek Yakında' filmini izlemek için Kanyon'a gitti. Şu günlerde eski sevgilisi Hacı Sabancı'yla tekrar beraberlik yaşayan Ulusoy, geçen aylarda ayrıldığı Hakan Baş'la yaşadığı tatısz pişti üzerine hemen başka bir filme gitti. Ünlü manken, 1 yıl süren ilişkisi boyunca iki kez ayrılıp barıştığı Lidyana.com alışveriş sitesinin CEO'su Baş'ın yeni sevgilisiyle bilet aldığı seansta olduğu öğrenildi.

Aşkın ilk fotoğrafı
Ulusoy, 'Pek Yakında' filmini izlemekten vazgeçti. Apar topar biletini değiştiren ünlü manken, başrollerini Morgan Freeman ve Scarlet Johanson'un paylaştığı Lucy filmini arkadaşlarıyla birlikte izledi. Sosyetenin güzel kadınlarından Selin İmer'le yeni bir aşka yelken açan Hakan Baş, pazar akşamı önce Kanyon'daki Gina'da yemek yedi. Yemek sonrası ise Cem Yılmaz'ın Pek Yakında filmini sevgilisiyle izledi. İlişkileri yeni başlayan çift, ön sıralarda filmi izledikten sonra sarmaş dolaş salondan ayrıldı. Çiftin ilk fotoğrafı Güneş objektifine takıldı. Selin İmer'in ismi daha önce Hakan Baş'ın yakın arkadaşı olan Arda Turan'la da anılıştı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!