Sevilay Öztürk kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Sevilay Öztürk kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2017 13:05

Vatan Şaşmaz'ı öldürüp canına kıyan Filiz Aker'in en yakın arkadaşı Sevilay Öztürk’ün röportajı günün en çok konuşulan konusu oldu. Kilit isim denilen Sevilay Öztürk’ün özel yaşamı da bir anda gündeme geldi. Peki bir döneme damga vuran Sevilay Öztürk kimdir?

Haberin Devamı

Sevilay Öztürk, eski Türkiye güzelidir. Öztürk,1977 yılında Ankarada doğdu. Marmara Ünüversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV ve Sinema Bölümü mezunudur. 1996 yılında Türkiye güzeli seçildi. Ülkesini dünyada kainat güzellik yarışmalarında temsil etti.

Mankenlik mesleğini 10 yıl aktif olarak devam ettiren Sevilay Öztürk, 2,5 yıl milli manken ünvanıyla yurtdışında ülkemizi tanıtan bir programda yer aldı.’Turque La Belle’ adında Dışişleri Bakanlığı ve Kültür Bakanlığının ortak girişimiyle oluşturulan ve sadece 8 adet mankenin seçildiği, folklör ekibi ve klasik müzik ekibinin de olduğu 40 kişilik grubun içerisinde bulunan Sevilay Öztürk, 2,5 yıl içinde pek çok ülke dolaştı. Amerika’dan Kanadaya, Güney Amerika’dan Uzak doğuya ve tüm Avrupa’da Türk kültürünün yöresel kıyafetlerini, danslarını ve müziklerini tanıttı. Uzun yıllar Show TV’de sinema, dekorasyon ve iş dünyası üzerine programlar sundu. Kanal D, A TV, Fox TV, TGRT gibi kanallarda yayınlanan dizilerde Mehmet Aslantuğ, Müjdat Gezen, Haluk Bilginer, Hande Ataizi gibi isimlerle kamera karşısına geçti. Sevilay Öztürk, son 6 yıldır Türkiye’nin önde gelen sağlıklı yaşam ve detoks merkezinde Sağlık Programları Genel Kooordinatörü dve Halkla ilişkiler Müdürlüğünü sürdürüyor.

BAKMADAN GEÇME!