Serenay'dan sevgiliye şartlı kabul

Güncelleme Tarihi:

Serenaydan sevgiliye şartlı kabul
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 16:34

Yönetmenliğini Hira Tekindor’un yaptığı “Arzu Tramvayı” adlı tiyaro oyununun prömiyeri önceki akşam Uniq Hall’de yapıldı. Sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren oyun büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

75 yıl önce Tennessee Williams tarafından yazılan “Arzu Tramvayı” (A Streetcar Named Desire) yıllar sonra bir kez daha sahneleniyor. Hira Tekindor’un yönetmenliğini üstlendiği oyunda Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu ve İbrahim Selim başrolleri paylaşıyor. Merakla beklenen oyunun galası ise önceki akşam Uniq Hall’da yapıldı.

Serenaydan sevgiliye şartlı kabul

Oyunun galasına sanat dünyasının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi. BKM ve ID İletişim’in yapımıyla tekrar sahnelenen “Arzu Tramvayı”nın dekor ve kostüm tasarımını Şirin Dağtekin Yenen, Işık tasarımını Yakup Çartık’ın yaptığı oyunun müzikleri ise; Tolga Çebi tarafından hazırlandı. Büyük beğeni toplayan oyun sonunda salondakiler oyuncuları ayakta alkışladı.  

Haberin Devamı

Serenaydan sevgiliye şartlı kabul

Sevgiliye şartlı kabul

Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin’in çekimleri nedeniyle kendisine eşlik edemediğini söyledi. Ünlü oyuncuya, “Kerem Bey senaryo yazdığını söyledi. Filminde sizi oynatmak isterse kabul eder misiniz” diye soruldu. Sarıkaya bu soruya şöyle yanıt verdi: “Hikayeye bağlı. Oyuncu inandıktan, hissettikten sonra her şey oluyor.”

Serenaydan sevgiliye şartlı kabul

Sinema kapatmadı

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile aşk yaşayan Demet Özdemir, sevgilisinin “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” filmini izlemek için sinema salonu kapattığı haberlerini yalanladı: “Öyle bir şey yok. Oyuncularla birlikte izledik, basının da katıldığı bir etkinlikti.”

Serenaydan sevgiliye şartlı kabul

O Benim Kardeşim Gibidir | Her Şey Hakkında Her Şey

BAKMADAN GEÇME!