Scarlett Johansson'ın Boğaz keyfi

Güncelleme Tarihi:

Scarlett Johanssonın Boğaz keyfi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 08:47

Hollywood yıldızı Scarlett Johansson ile gazeteci eşi Romain Dauriac, İstanbul tatillerinde Boğaz’a karşı şaraplarını yudumlarken görüntülendi.

Haberin Devamı

DÜNYACA ünlü Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson, geçtiğimiz yıl gizlice evlendiği gazeteci Romain Dauriac ile İstanbul’a geldi. Çiftin şehirdeki ilk duraklarından biri, Ortaköy’deki The House Cafe oldu. Geçtiğimiz cumartesi mekânın Boğaz’ı gören masalarından birinde oturup manzaraya karşı şaraplarını yudumlayan Johansson ve Dauriac, romantik bir akşam geçirdi.

Scarlett Johanssonın Boğaz keyfi


FOTOĞRAF ÇEKTİRMEDİ

Seyahatini gizli tutmak isteyen Scarlatt Johansson, bu nedenle kendisini tanıyıp fotoğraf çektirmek için yanına gelenleri kibarca geri çevirdi.

Scarlett Johanssonın Boğaz keyfi

Haberin Devamı

Ünlü Hollywood yıldızı, “Siz Scarlett Johansson mısınız?” diye soranlardan bazılarına da bu yüzden “Hayır” yanıtını verdi ama tüm bu çabasına rağmen görüntülenmekten kurtulamadı. Çiftin romantik gecesi, objektife böyle yansıdı.

Scarlett Johanssonın Boğaz keyfi

Çıkışta görüntülendi

Scarlett Johansson ve Romain Dauriac, The House Cafe çıkışında Hürriyet muhabiri Sayit Durmaz tarafından böyle görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!