Romantik bir aşk öyküsü

Güncelleme Tarihi:

Romantik bir aşk öyküsü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 07:28

Başrolü Ali Sunal ve Hatice Şendil’in paylaştığı, romantik bir aşk öyküsünü konu alan “Hayat Öpücüğü” filmi, 9 Ekim’de vizyona giriyor.

Haberin Devamı

Hastalık hastası bir adamla yaşam dolu bir genç kızın aşk öyküsünü konu alan “Hayat Öpücüğü” filmi için önceki gün Nişantaşı’ndaki St. Regis Otel’de basın toplantısı düzenlendi. Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini ise Şenol Sönmez’in üstlendiği filmin oyuncuları toplantıda soruları yanıtladı.

Romantik bir aşk öyküsü


Filmde ‘Metin’ karakterini canlandıran Ali Sunal, “Harika bir ekiple çalıştık. İçimize sinen bu filmi göğsümüzü gere gere seyirciyle buluşturacağız. Seyirciyi romantik bir aşk hikâyesi bekliyor” dedi.
Sunal, daha önce “İlk Gülüşte Aşk” olarak açıklanan filmin adının neden değiştiğini de açıkladı: “Hayat Öpücüğü, alternatif isimlerden biriydi. Kurgu sırasında bu ismin filmi daha iyi anlattığını düşündük.”

Haberin Devamı


İlk kez bir sinema filminde oynamanın heyecanını yaşayan Hatice Şendil de ‘Hayat’ karakterini canlandırdığı yapım için şunları söyledi: “Bu film benim ilk göz ağrım. Balayı planlarımı bir kenara atıp bu filme dahil oldum. Burada sizinle birlikte izlediğim fragmanın haricinde de hiçbir sahnesini izlemedim. Hatta seslendirmesini de filmi görmeden yaptım. Bu benim totemim. Artık söz bizden çıktı. Seyirciyle buluşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Romantik bir aşk öyküsü


Burak sitem ediyor

Kısa süre önce Burak Sağyaşar’la evlenen Hatice Şendil, işlerinin yoğunluğu nedeniyle eşini ihmal ettiğini söyledi: “Onu ihmal ettiğim için arada sitem ediyor, karısını evde istiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!