Rıza Esendemir’den boşanma sonrası ilk fotoğraf!

Güncelleme Tarihi:

Rıza Esendemir’den boşanma sonrası ilk fotoğraf
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 17:09

2 yıl önce dünya evine giren İrem Derici ve Rıza Esendemir, dün sessiz sedasız bir şekilde tek celsede boşandılar. Boşanma sonrası Rıza Esendemir’den ilk fotoğraf karesi geldi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Aralarındaki krizi bir türlü aşamayan İrem Derici Rıza Esendemir çifti, dün tek celsede evliliklerini bitirdi.

Derici ve Esendemir, mahkeme çıkışı görüntülenmemek için davayı İstanbul dışına taşıyıp, anlaşmalı olarak boşanarak birbirlerinden maddi-manevi hiçbir talepte bulunmadı. Dün Gebze’de görülen duruşmayla iki yıllık evliliklerini noktaladılar.

Çiftin boşanma davası İrem Derici'nin doğum gününe denk geldi. Boşandıktan sonra Rıza Esendemir, eski eşi İrem Derici'nin fotoğrafını paylaşıp 'İyi ki doğdun güzelliğim. Umarım yeni yaşında her şey gönlünce olur' mesajını yazdı. Çiftin bu paylaşımı 'boşansalarda beraberler' yorumlarına neden oldu.

Rıza Esendemir Instagram

Haberin Devamı

İrem Derici kimdir?

İrem Derici, 21 Mart 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Piyano Bölümünü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye’ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye’nin birçok yerinde sahne aldı. "Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!