'Kocalarınızı 2-3 gün bir yerlere yollayın'

Güncelleme Tarihi:

Kocalarınızı 2-3 gün bir yerlere yollayın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 16:32

5 yıl önce Gökhan Özen’le evlenen ve Ada Deren adını verdiği bir kız çocuk dünyaya getiren Selen Sevigen, şimdilerde ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor. Hafta Sonu dergisi, Sevigen’le evliliğini ve anneliği konuştu.

Haberin Devamı

* İkinci bebek geliyor. Hamilelik nasıl gidiyor?

- Biraz zorlu geçiyor. Çünkü mide problemi yaşıyorum. Yeni yeni düzene girdi beslenmem. Tabii insan kendinden çok bebeği düşünüyor. O yüzden dengeli beslenmeye çalışıyorum şu anda.

* Fiziğiniz çok düzgün...

- Ben genetik olarak şanslıyım, hamilelikte çok şişmiyorum. Karnım da çok çok büyümüyor. Yani altı aylık hamileyken daha üç-dört aylık hamile gibi görünüyorum. Öyle çok diyet yaptığımı söyleyemeyeceğim. Şimdi hamilelikle beraber spora da bir limit geldi. Hamilelikten önce daha agresif bir şekilde fitness’ta takılabiliyordum. Şimdi yürüyüş yapıyorum sadece.

* Planlı bir bebek mi yoksa sürpriz mi oldu?

- Aslında ikinci bebeği eşim de, ben de istiyorduk. Gökhan’ın da, benim de kardeşlerimiz var ve hayatta bir kardeşe sahip olmanın değerini iyi bilenlerdeniz. O yüzden Ada’nın bundan mahrum olmasını istemiyorduk. Yaş da çok ilerlemeden ve şu anda daha rahat bir hamilelik yaşayabiliyorken iyi olur diye düşündük. Ada’yla aralarında üç yaş olacak. Birlikte inşallah güzel ve sağlıklı bir şekilde büyürler.

* Gökhan Bey nasıl tepki verdi baba olacağını duyunca?

- Çok sevindi ilk duyduğunda. Zaten ilk tanıştığımızda da geniş bir aile istediğini söylemişti. Ada da babasına çok düşkün. Aralarında büyük bir aşk var. Ada ile babasının ilişkisi maşallah çok iyi. Yani cool bir babası var ve onunla da çok eğleniyor. Birlikte tatile çıkmayı da çok seviyoruz. Bazen Gökhan, aralarda dinlenmek için yalnız başına kısa bir tatil yapıp geri dönüyor. Biz de kızımla beraber uğurluyoruz onu.

* Gökhan Bey’in yalnız başına seyahate çıkmasını nasıl karşılıyorsunuz? Herkes izin vermez; güvenle alakalı herhalde...

- Aynen öyle. Son derece seviniyorum gitmesine. Bence herkesin ufak aralara ihtiyacı var, çünkü döndüğünde çok daha iyi geliyor. O enerjisini tazelediği zaman bu durum eve de yansıyor. Hanımlara da tavsiye ederim: Kocalarınıza bir bilet alın ve iki gün bir yerlere yollayın. Döndüğünde gerçekten daha güzel oluyor her şey.

İKİNCİ BEBEK DE KIZ

* Ada, kardeş fikrini nasıl karşıladı?


- Ona yavaş yavaş söylemeye başladık. Henüz 2,5 yaşında olduğu için öyle bir bilinci yok ama bebekleri çok seviyor. Biraz onun sevdiği yerlerden konuya girerek anlatmaya çalışıyoruz. Kardeş konseptini anlatıyoruz. Mesela Gökhan’ın ve benim kardeşlerimizi gösteriyoruz. “Bak, senin de olsa ne güzel olur” gibi (gülüyor).

* Kız mı olacak bebek?

- Şu anda öyle görünüyor.

* İsim düşündünüz mü?

- Seçemedik henüz. Ada’yı da hamileyken değil, doğduktan sonra koymuştuk.

* Üçüncüyü de düşünüyor musunuz?

- Yok artık! (Gülüyor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!