Katy Perry’ye hırsızlık suçlaması

Güncelleme Tarihi:

Katy Perry’ye hırsızlık suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2014 09:32

Katy Perry bütün dünyada hit olan ‘Dark Horse’ şarkısını çalmakla suçlanıyor. Hristiyan Rap müziğin öncülerinden Flame, 2008’de yaptığı ‘Joyful Noise’ adlı şarkısını çaldığı iddiasıyla Katy Parry’ye dava açtı.

Haberin Devamı

Katy Perry’nin şu sıralar hırsızlık iddiasıyla başı dertte. 2013’ün hiti ‘Dark Horse’ adlı şarkının kendisine ait 2008 yapımı ‘Joyful Noise’ adlı parçadan çalıntı olduğunu iddia eden Flame, şarkısının tamir edilemez biçimde yanlış mesajlar verilmek için kullanıldığını ve bu yüzden dava açtığını belirtti.

MISIR TEMALI KLİP ÇOK KONUŞULMUŞTU

Katy Perry’ye hırsızlık suçlaması

İnternette 439 milyon kez izlenen ‘Dark Horse’ şarkısının Mısır temalı klibinde bir cadının gözünden cadılık, kara büyü, paganizm kavramları işlenmişti. Flame’in parçası ‘Joyful Noise’ ise daha önce Kilise Müziği Derneği ödülü almış ve Grammy’ye aday gösterilmişti.

Haberin Devamı

KANITLANIRSA TAZMİNAT ÖDEYECEK

6 milyon satan ‘Dark Horse’ şarkısının çalıntı olduğunun kanıtlanması halinde, Katy Perry’nin oldukça yüksek rakamlarda tazminat ödeyeceği belirtildi. Perry’nin Dark Horse şarkısına çektiği klibin yayından kaldırılması için de kampanya başlatılmıştı. Videoda Kleopatra’yı andıran bir Antik Mısır prensesini canlandıran Perry’nin İslam inancına ve Allah’a hakaret ettiği öne sürülmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!