Kadir İnanır aşı oldu!

Güncelleme Tarihi:

Kadir İnanır aşı oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2021 10:43

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Magazin dünyasından kısa haberler...

Haberin Devamı

Aşı oldu
71 yaşındaki oyuncu Kadir İnanır, koronavirüs aşısı olduğunu açıkladı. İnanır, "Herkesi aşı olmaya davet ediyorum" dedi

Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkemizde de aşılama sürüyor. Oyuncu Kadir İnanır da koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu. Aşı sırası gelen İnanır, "Herkesi aşı olmaya davet ediyorum" dedi. İnanır o anları Instagram hesabından paylaştı.

Kadir İnanır aşı oldu

Benzincide yemek molası
Engin Altan Düzyatan, önceki gün Levent’teki bir benzin istasyonundaydı. Aldığı sosisli sandviçi aracında yerken objektife yansıyan oyuncu, muhabirlere “Neslişah gelecek, onu bekliyorum. Beklerken de atıştırayım dedim. Yemek molamda yakaladınız beni” diyerek kahkaha attı. 

Haberin Devamı

Kadir İnanır aşı oldu

Rötarlı paylaşım
Yasemin Özilhan, Sevgililer Günü ertesinde eşi İzzet Özilhan’a aşkını sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gözler önüne serdi. Cemiyet hayatının stil sahibi isimlerinden Yasemin Özilhan’ın yalnız fotoğrafına da beğeni yağdı.

Kadir İnanır aşı oldu

Tatile devam
Eda Taşpınar’ın Meksika’nın Tulum şehrindeki tatili devam ediyor. Tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaşan sosyetik isim, önceki gün de Instagram sayfasına bu kareyi ekledi. Taşpınar’ın sörf tahtası üzerindeki pozuna beğeni yağdı.

Kadir İnanır aşı oldu

Dubai pozu
Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Sevgililer Günü’nde yeni sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı. Poyraz Teoman ile Dubai’ye tatile giden Bilic, orada verdikleri bu pozu sosyal medyada yayınladı.

Haberin Devamı

Kadir İnanır aşı oldu

Komedide buluştular
Yönetmen Reha Erdem’in Nisan 2020’de karantina günlerinde zoom üzerinden çektiği yeni filmi “Seni Buldum Ya!”, 13 Mart’tan itibaren Mubi’de seyirciyle buluşacak. Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tilbe Saran, Tansu Biçer ve Ecem Uzun’un rol aldığı komedi filmi, salgın dönemini fırsat bilen iki dolandırıcının hikayesini anlatıyor.

Kadir İnanır aşı oldu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!