İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık! Portekiz'e taşınıyorlar!

Güncelleme Tarihi:

İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 16:53

Ailenin en göz önünde iki üyesi Prens Harry ve Meghan Markle'ın görevlerini bırakıp ABD'ye taşınmasından sonra İngiliz kraliyet ailesinde sular bir türlü durulmadı. Bir yandan Kraliçe 2. Elizabeth'in tahta çıkışının 70'inci yıl kutlamaları, bir yandan hakkındaki cinsel taciz davasından güç bela kurtulan Prens Andrew'nun yol açtığı sıkıntılar, diğer yandan da Prens William ile kardeşi Prens Harry arasındaki gerilim derken aile bir türlü "gün yüzü" göremedi. Tüm bunlar olup biterken de ailenin bir başka göz önünde üyesi ve ailesinden bir "ayrılık" haberi daha geldi.

Haberin Devamı

KRALİÇE'NİN GÖZDE TORUNU PORTEKİZ' DE EV AÇIYOR
Fakat bu Harry ile Meghan'ınki kadar sansasyonel değil. Çünkü bu çiftin ayrılığı biraz da "geçim derdi" yüzünden. Kraliçe 2. Elizabeth'in en gözde torunlarından biri olan Prenses Eugenie, eşi Jack Brooksbank ile birlikte Portekiz'e taşınıyor. Üstelik de bu gelişme tam Harry ile Meghan'ın Platin Jübile kutlamaları için Londra'ya gideceğinin açıklanmasından sonra meydana geldi. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Eugenie ve eşi Jack Brooksbank, oğulları August ile birlikte Portekiz'de yaşayacaklar. Daha doğrusu vakitlerini Portekiz ile Londra arasında bölecekler.

İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar

Haberin Devamı

GEORGE COONEY'Ä°N Ä°Åž ORTAÄžI
Bunun nedeni ise ünlü oyuncu George Clooney ile iş ortağı olan Brooksbank'in Portekiz'deki lüks Costa Terra Golf ve Ocean Club'da üst düzey yönetici olarak görev alacak olması. Brooksbank, Clooney'in arkadaşı olan girişimci Mike Meldrum'dan aldığı iş teklifini kabul etti. Böylece çifte Portekiz yolu açıldı. Bu yüzden de çift bundan böyle yaşamlarını Lizbon ile Londra arasında sürdürecek.

İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar

HARRY, ANAHTARI KUZENÄ°NE VERMÄ°ÅžTÄ°
32 yaşındaki Eugenie ve 36 yaşındaki Jack Brooksbank, geçen ay yaşadıkları Frogmore Cottage'dan çıkıp yeni yuvalarının düzenlenmesi işiyle uğraştılar. Onların bu yeni adımı ise yaşadıkları Frogmore Cottage'de Harry ile Meghan'ın çocukları Archie ve Lilibet ile kalmalarının da yolunu açtı. Zaten Harry ve Meghan, Archie'nin doğumundan kısa bir süre sonra Kensington Sarayı'ndaki konutlarından ayrılıp buraya yerleşmek istemişti. Hatta bu yüzden Frogrome'un onarımı ve yeniden düzenlenmesi için hatırı sayılır bir para ödendi. Ancak çift, orada hiç yaşamadan önce Kanada'ya sonra da ABD'ye taşınınca Frogmore Cottage'da Eugenie ile kocası ve oğlu yaşamaya başladı. Bu arada Harry ile Meghan'ın, ABD'ye taşındıktan sonra Frogmore Cottage için yapılan harcamayı geri ödediğini de hatırlatalım.

Haberin Devamı

Prenses Eugenie ve Jack Brooksbank'e yakın bir kaynak "Jack iÅŸi nedeniyle zamanının bir bölümünü Lizbon'da bir bölümünü de Londra'da geçirecek. Eugenie de onunla birlikte olmak istiyor" diyerek çiftin bu kararının nedenini açıkladı.

İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar

BABAANNESÄ°NÄ°N KUTLAMALARINA KATILMALARI BEKLENÄ°YOR
Prens Andrew ile Sarah Ferguson'ın evliliğinden dünyaya gelen küçük kızı Eugenie, çalıştığı Hauser& Wirth adlı sanat galerisinin işlerini zaman zaman Lizbon'dan yürütecek. Eugenie ile Brooksbank'in Platin Jübile etkinlikleri nedeniyle Londra'da vakit geçirdikten sonra Lizbon'a gitmesi bekleniyor.
Â

İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar

GEÇEN YIL BÜYÜK OLAY OLMUŞTU
İngiliz kraliyet ailesinin damadı Jack Brooksbank, geçen yıl da işi nedeniyle çıktığı bir İtalya seyahatinde olay yaratan görüntülere imza atmıştı. Jack Brooksbank, iş gezisinde bulunduğu İtalya'da üç kadınla tekne turunda objektiflere takıldı. Gün boyu, Capri adasında koyları gezen denize girip güneşlenen 35 yaşındaki Jack Brooksbank'in görüntüleri de basına yansıdı.

Haberin Devamı

Ä°ngiliz basını, Prenses Eugenie'nin kocası Jack Brooksbank'in fotoÄŸraflarını "Bunları Eugenie'ye açıklarken iyi ÅŸanslar Jack" baÅŸlığıyla duyurdu. Bir tekila markasının sahibi olan Jack Brooksbank'in iÅŸ gezisi nedeniyle Ä°talya'nın Capri arasında bulunduÄŸu belirtildi. Brooksbank, George Clooney'in sahibi olduÄŸu alkollü içki markasının temsilcisi. 

İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar


SOSYAL MEDYADAN PAYLAÅžTILAR
Brooksbank'in birlikte tekne gezisine çıktığı modeller Erica Pelosini, Rachel Zalis, Maria Buccellati, de o anlarda çekilen görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Brooksbank ile Prenses Eugenie, 2021 yılının şubat ayında August Philip Hawke Brooksbank adı verilen bir erkek bebek sahibi olmuştu.
Â
İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar

KAYINVALÄ°DE SARAH, DAMADINI SAVUNDU
Jack Brooksbank'ın büyük olay yaratan tekne görüntülerine ise gelinin annesi Sarah Ferguson'dan savunma geldi. Prenses Eugenie'nin annesi, Prens Andrew'nun eski eşi Ferguson, damadı hakkında konuştu ve onun dürüst bir adam olduğunu söyledi. Ferguson, BBC'nin The One Show adlı programına konuşarak damadı Jack Brooksbank'in "işini yaptığını" söyledi. Damadının dünyada en sevdiği insanlardan biri olduğunu belirten Sarah Ferguson "O dürüst bir adamdır. Ona James Bond diyorum" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar

'DAMADIM İŞİNİ YAPIYORDU'
Sarah Ferguson damadı Jack Brooksbank hakkında "O benim hakkında bir süper kahramandır. Harika bir baba ve eşsiz bir koca. Ayrıca ön plana çıkmayı hiç sevmiyor" dedi. Ferguson, damadı Brooksbank'in bir markanın temsilcisi olarak çalıştığını belirterek "O görüntüler çekildiğinde de işini yaptığını" savundu.

İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar


KOCASI GECE KULÜBÜ YÖNETİCİSİ VE MARKA TEMSİLCİSİ
Prenses Eugenie ile Jack Brooksbank, 2018 yılında hayatlarını birleştirdi. Kraliyet ailesinin en yeni üyesi olmayı başaran Jack Brooksbank , 1986 tarihinde dünyaya geldi. İngiliz kraliyet ailesinin damadı Jack Brooksbank, gece kulübü müdürlüğü yapıyor. Üniversiteye gitmek yerine erken yaşta iş hayatına atılan 35 yaşındaki Brooksbank, bir süre garson olarak çalıştı. 18 yaşımdan beri bar zinciri kurmak isteyen Jack Brooksbank, muhasebeci olan babasını finans dünyasına takip etmek yerine barlarda faaliyet gösterdi. Londra'daki Markham Inn'deki takımına katıldı, George Clooney'nin markasına destek oldu.

Haberin Devamı

İngiliz kraliyet ailesinde şok bir ayrılık  Portekize taşınıyorlar

KRALİÇE'NİN TORUNUYLA GELİNİNE HEDİYESİYDİ
2020 yılının kasım ayında Harry ile Meghan, Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen Frogmare Cottage'i, Prenses Eugenie ile kocası Jack Brooksbanks'e teslim etti. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Harry ile Meghan, milyonlar ödeyip restore ettirdikleri sonra da neredeyse hiç oturmadıkları bu mülkte kalan eşyalarını da bir gece yarısı el ayak çekildikten sonra boşalttı. Bu da çiftin bir daha İngiltere'ye dönmemeye karar verdiğinin ilk işareti olarak yorumlanmıştı. Nitekim sonuçta bu iddia doğru çıktı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!