Siyah İnci oyuncusu Hande Erçel kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Siyah İnci oyuncusu Hande Erçel kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 17:10

Hande Erçel'in yaşı, kariyeri ve eğitimi merak ediliyor. Siyah İnci dizisinde Tolgahan Sayışman ile başrol paylaşan Hande Erçel, Güneşin Kızları dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmuş, ilk oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Peki Siyah İnci oyuncusu Hande Erçel kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Aşk trafiğiyle gündeme gelen Hande Erçel’in bilinmeyenlerini derledik. Son yılların popüler isimlerinden biri olarak gösterilen Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir’in Bandırma ilçesinde doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde eğitim gören Hande Erçel, 2015 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasında 2. oldu.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel, 2014 yapımı TRT 1 dizisi ‘Hayat Ağacı’ ile izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan’ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi. Asıl çıkışını 2015 yapımı Güneşin Kızları dizisiyle yapan Hande Erçel, bu dizide Emre Kınay, Tolga Sarıtaş ve Evrim Alasya gibi isimlerle başrolü paylaştı. Son olarak Siyah İnci Dizisi’nde Tolgahan Sayışman’la birlikte başrol oynamaktadır.

BAKMADAN GEÇME!