Halil Sezai’nin yanağındaki ruj izi kriz çıkardı!

Güncelleme Tarihi:

Halil Sezai’nin yanağındaki ruj izi kriz çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 13:20

Taksim’de verdiği konserinin biletleri satılmayınca sahneye geç çıkan Halil Sezai, çıkışta yanağında kırmızı bir ruj izi ile görüntülendi. Yanağındaki ruj izi sorulan şarkıcının verdiği cevap şaşırttı. Peki; Halil Sezai kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Taksim'de konser veren Halil Sezai, 22:00'da sahne alması beklenirken, 60 TL ile 180 TL arasında değişen fiyatlardaki biletlerinin satmamasından dolayı sahneye bir buçuk saat geç çıktı.

Geçtiğimiz yıl Zehra Kaya'yla jet hızıyla evlendikten sonra tek celsede boşanan şarkıcı, gece kulübünün kulisinde bir genç kızla yakınlaştı. Mekanı ayrı ayrı terk eden ikiliyi Halil Sezai'nin yanağındaki kırmızı ruj izi yakalattı. Yanağındaki ruj izini soran muhabire dakikalarca bakıp tek kelime etmeyen şarkıcı "Sen öpmüş olabilir misin beni?" dedi. Alkollü olduğu gözlenen Halil Sezai, şoförünün kullandığı araçla evinin yolunu tuttu.

Halil Sezai Kimdir

Haberin Devamı

Halil Sezai kimdir?

Halil Sezai Paracıkoğlu, ya da bilinen adıyla Halil Sezai 16 Ağustos 1979 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. Babasının ailesi Bulgaristan'ın Pazarcık ilinin Paracık köyünden olup, soyadını buradan almaktadır. Eskişehir Atatürk Lisesi'nden ve 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nden mezun oldu. 2012 yılında Kral Tv Müzik Ödüllerinde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü almıştır. 2011 yılında vizyona giren İncir Reçeli filmi ile beyaz perdede yer alan Sezai, serinin devam filmi olan 2015 yapımı İncir Reçeli 2'de de başrolde oynamıştır. 2014 tarihli Çilek filminin ise yapımcılığını üstlendi. Yapışık Kardeşler filminde İmam rolünü oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!