Günay Musayeva'dan şoke eden açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Günay Musayevadan şoke eden açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 18:30

Geçtiğimiz yıllarda 4 yıllık evliliğini tek celsede bitiren oyuncu Tolga Karel’in eski eşi ilk kez konuştu. Azeri kökenli olan Günay Musayeva, Tolga Karel’in oğulları Cihangir’i yaklaşık 2 senedir hiç görmediğini söyledi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Tolga Karel ile dört yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Musayeva, Ortaköy’de görüntülendi. Günay Musayeva, eski eşi Tolga Karel’in oğulları Cihangir’i görmediğini açıkladı.

Eski eşinin oğlu Cihangir’i görmediğini belirten Musayeva, “Tolga iki senedir hem benimle hem oğlumla görüşmüyor” şeklinde açıklama yaptı. Eski eşi ve çocuğunun babası Tolga Karel'in oğlu Cihangir’i görmediğini belirten Musayeva, “Tolga iki senedir hem benimle hem oğlumla görüşmüyor” açıklamasında bulundu.

2011 yılında evlenen Azeri manken Günay Musayeva ile oyuncu Tolga Karel 4 yıllık evliliklerini geçen yıl bitirmişti.

Günay Musayevadan şoke eden açıklama

Haberin Devamı

Günay Musayeva kimdir?

7 Şubat 1986 senesinde Azerbaycan’da dünyaya gelen Günay Musayeva, Bakü Devlet Üniversite’sinde Radyo Televizyon Bölümü’nde eğitim görmüş ve bölümü birincilikle bitirerek mezun olmuştur.

2010 senesinde Azerbaycan’da düzenlenen Best Model yarışmasında birinci olmuş ve sonrasında Bulgaristan’da katıldığı Best Model Of The World yarışmasında da 2.’lik unvanına hak kazanmıştır.

Tiyatro, sinema, tv Show programları ve çeşitli reklam filmlerinde yer alan Günay Musayeva, 29 Ağustos 2011 senesinde başarılı oyuncu Tolga Karel ile evlenmiştir.

Çiftin evliliğinden Cihangir adını verdikleri bir oğulları olmuştur. Ancak geçimsizlik nedeniyle çift boşanma kararı almıştır.

BAKMADAN GEÇME!