Ayşe Mine ve Gülden Karaböcek mahkemelik oluyor

Güncelleme Tarihi:

Ayşe Mine ve Gülden Karaböcek mahkemelik oluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2021 08:15

Geçtiğimiz hafta İbo Show'da Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine arasında yaşanan yer kapma krizinin, 37 yıl öncesindeki bir husumete dayandığı ortaya çıktı. 'İbo Show' programında geçen hafta yer kapma krizi yaşayan Ayşe Mine ve Gülden Karaböcek mahkemelik oluyor.

Haberin Devamı

Onur Akay’a konuşan Ayşe Mine, Gülden Karaböcek’in hatıra resimlerini afiş resmi gibi kullandığını dile getirdi ve " Olmamış bir kadroda adımı kullandığı için, ben hukuki yollara başvuracağım" dedi.
“Beni Attıracakmış”
Fuar kadrosuyla ilgili de Karaböcek’e cevap veren Ayşe Mine, “Biz çift solist olarak iki bayan sahneye çıkacaktık. Daha sonra kendisinin tutarsız hareketlerinden dolayı ben olmak istemedim. Daha gazino başlamadan ben ayrıldım. Bu kadın da o resimleri yayınlamış. Sanki ben orada kadroda gibi… Ben hiçbir zaman hayatımda hiç kimsenin kadrosunda yer alamadım. Yazık. Olmamış kadroya adımı gösterdiği için ben hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum. Benim adımı kullanamaz. O zaman çocuklarım minicik. Demek ki ben çift solist olarak çıksaymışım beni attıracakmış. 'Attırdım' diyor zaten bak. Ne Kadar acı bir düşünce, bir duygu. Allah kimseye böyle acımasız duygular vermesin.” ifadelerini
kullandı.

Haberin Devamı

Ayşe Mine ve Gülden Karaböcek mahkemelik oluyor

GÖRÜNTÜLERDE HER ŞEY VAR
Gülden Karaböcek ise "Ben kimseyi itmedim. Bilerek yapılmış bir şey yok. Kendi kendine uzaklaştı. Gereksiz bir tartışma" demişti.

Ayşe Mine ve Gülden Karaböcek mahkemelik oluyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!