Gaga'ya rakip

Güncelleme Tarihi:

Gagaya rakip
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 02:11

Çılgın kostümleri ve şovlarıyla ünlü Lady Gaga, İstanbul'u sallayıp turnenin devamı için Atina'ya geçti. Bülent Ersoy, onun ardından ilginç bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Turne kapsamında Avrupa’daki ilk konserini İstanbul’da veren Lady Gaga, yine çok konuşulacak bir şova imza attı. Renkli perukları, çılgın kıyafetleri ile İTÜ Stadyumu’nu karnaval alanına çeviren dünyaca ünlü şarkıcı önceki gün turnenin devamı için Yunanistan’a geçti.

Gaga hanım evcilik oynarken benim tırnaklarım böyleydi

Bülent Ersoy, Chanta’nın birinci yıl kutlamasında kızıl peruğu, abartılı aksesuvarlarıyla Gaga’yı aratmadı. Ersoy, bu benzerlikle ilgili bir yorum üzerine şöyle dedi: “Gaga Hanım 28 yaşında. Ben bu tırnak modelimi 15 senedir yapıyorum. Yani Gaga Hanım henüz evcilik oynarken benim tırnaklarım böyleydi.”

ATINA’YA BÖYLE INDI

Lady Gaga, Zeynep Tosun’un tasarımlarını çok sevdi. Türkiye’den ayrılırken onun hediyesi olan nefti yeşil transparan elbiseyi giyen Gaga’nın Atina Havaalanı’nda üzerinde olan pembe etek de Zeynep Tosun imzalıydı. Ünlü şarkıcı, Türk tasarımcıyla ilgili Instagram’a “Teşekkürler Türk tasarımcı Zeynep Tosun. Kendimi çok güzel hissettim” diye yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!