Final sahnemiz çok konuşulacak

Güncelleme Tarihi:

Final sahnemiz çok konuşulacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 07:00

Başrollerinde Özge Borak, Engin Hepileri, Başak Parlak, Cihat Tamer, İpek Tenolcay, Bahar Akça, Barış Hayta gibi isimlerin yer aldığı “Bana Adını Sor” filminin galası önceki akşam Taksim CVK Park Bosphorus Otel’de yapıldı.

Haberin Devamı

Park Bosphorus Otel’in terasında düzenlenen kokteyl ile başlayan geceye, filmin oyuncularının yanı sıra birçok ünlü isim katıldı. Davetliler, filmi gala için özel olarak sinema salonuna dönüştürülen otelin balo salonunda izledi.
Gala, oyuncuların ve davetlilerin katıldığı Izaka Restaurant’ta DJ’ler eşliğinde düzenlenen after party ile son buldu. Film, 13 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Engin Hepileri “Etkili bir hikayemiz var. Çok sevdiğimiz bir senaryomuz var. En önemlisi bu. Çarpıcı finali olan, çok güzel bir aşk hikayesi” diyerek iddialı konuştu.
Özge Borak, dans sahneleriyle ilgili soruya, “Dans, çizginizin tutması gereken, ritmin oturması gereken bir şeydir. Engin’le bunu yakaladığımızı düşünüyorum. Eski arkadaşız onun getirisi aynı zamanda bu” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Mayıs sonu evlilik var

Filmin başrollerinden Engin Hepileri galaya nişanlısı Beyza Şekerci ile geldi. Çift, ne zaman evlenecekleri sorularına “Mayıs sonu gibi evleneceğiz” yanıtını verdi.

Yeni sevgili

Uzun süredir ortalarda gözükmeyen oyuncu Burak Hakkı galaya yeni sevgilisi ile geldi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!