'Fatmagül’ün Suçu Ne' dizisi şimdi de Latin Amerika’da

Güncelleme Tarihi:

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi şimdi de Latin Amerika’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 16:44

Yayınlandığı her ülkede büyük ilgi gören “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisi, Porto Riko’da da reyting rekorları kırmaya başladı. Bu başarı üzerine Wapa TV’den bir ekip, dizinin oyuncularıyla röportaj yapmak üzere Türkiye’ye geldi.

Haberin Devamı

Evrensel bir sorun olan kadına şiddet ve toplum baskısı konularını kadın gözüyle, kadın duyguları üzerinden anlatan ve yayınlandığı her ülkede reyting rekorları kıran “Fatmagül’ün Suçu Ne”, şimdi Latin Amerika’da fenomen olma yolunda. Başrollerini Beren Saat, Engin Akyürek, Fırat Çelik, Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Engin Öztürk, Deniz Türkali, Seda Güven, Veda Yurtsever İpek, Esra Dermancıoğlu, Bülent Seyran, Sumru Yavrucuk ve Musa Uzunlar’ın paylaştığı dizi, Porto Riko’da milyonları ekrana kilitledi.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi şimdi de Latin Amerika’da

 

Porto Riko kanalı Wapa TV’nin yetkilileri, bu proje sayesinde tarihlerinin en büyük reytinglerine ulaştıklarını söyledi. Kanaldan bir ekip, söz konusu başarı üzerine senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’un birlikte yazdığı, Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği “Fatmagül’ün Suçu Ne”nin oyuncularıyla röportaj yapmak üzere Türkiye’ye geldi.

Haberin Devamı



Kalabalık ekip, Hilal Saral, Fırat Çelik, Esra Dermancıoğlu ve Buğra Gülsoy ile görüştü. 

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi şimdi de Latin Amerika’da

Fırat Çelik

BAKMADAN GEÇME!