Erkan Oğur, İsmail Hakkı Demircioğlu ve Bülent Ortaçgil aynı sahnede konser verdi

Güncelleme Tarihi:

Erkan Oğur, İsmail Hakkı Demircioğlu ve Bülent Ortaçgil aynı sahnede konser verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 13:04

Türkiye’nin üç dev sanatçısı Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, Londra’da Islington Assembly Hall’de sevenleriyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

İKİ bölüm halinde sunulan konserde sahneye önce Erkan Oğur ile İsmail Hakkı Demircioğlu çıktı, deyişler ve türküler seslendirdi. İkili  konserlerine ‘Sabahtan Şahıma Vardım’ adlı eserle başladı. Ardından ‘Yalancı Dünyaya Konup Göçenler’ ve ‘Karşıdan Görünen Ne Güzel Yayla’ adlı türküleri söyledi. Bağlama eşliğinde ağır tempoda söylenen türküleri seslendiren sanatçılar adına konuşan Erkan Oğur’un, “Gördüğünüz gibi çok eğlenceli insanlar değiliz” esprisi salonda gülüşmelere yol açtı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan ünlü ikili, son olarak Elazığ türküsü olan ‘Mamoş’u söylediler.

Erkan Oğur, İsmail Hakkı Demircioğlu ve Bülent Ortaçgil aynı sahnede konser verdi


3 KİŞİLİK ORKESTRAYLA ÇIKTI

Gecenin ikinci bölümünde Bülent Ortaçgil, üç kişilik orkestrası eşliğinde sahneye çıktı. Folk rock, caz ve halk müziği türlerinde şarkılar besteleyen sanatçıya, perdesiz gitarda Erkan Oğur, eşlik etti. Ortaçgil, ‘Benimle Oynar mısın’, ‘Sensiz Olmaz’, ‘Adalar’, ‘Denize Doğru’ gibi şarkıların yanı sıra yeni şarkılarını da yorumladı. Konser sonunda yoğun alkış alan Ortaçgil, tekrar sahneye gelerek ‘Çoktular ama hiç yoktular’ adlı eseri ile geceyi sonlandırdı.
Müzisyenler salı günü verecekleri konser ardından Türkiye’ye dönecek.

BAKMADAN GEÇME!