Kocasını kıramadığı için durmadan doğuruyordu... Beni böyle görmenizi istemezdim!

Güncelleme Tarihi:

Kocasını kıramadığı için durmadan doğuruyordu... Beni böyle görmenizi istemezdim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2024 17:34

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri gerçekten de kalabalık aile seviyor. Üstelik bazen kendi biyolojik çocuklarıyla yetinmeyip aileyi genişletmek için evlat bile ediniyorlar. Ama bazıları da sadece "aşktan" yapıyor bunu. Yani kendisi istemese de eşi istediği için çocuk dünyaya getiriyor.

Haberin Devamı

İşte bunlardan biri de ünlü şarkıcı Jessie James Decker.

Kocası Eric Decker ile evliliğinden sürpriz bir şekilde hamile kalıp dördüncü bebeğini de dünyaya getiren Decker, şimdi yeni hayatına alışmaya ve bedenini eski haline getirmeye uğraşıyor.

Bu uğurda yaptıklarını da kendisiyle ilgili her gelişmeyi ayrıntısıyla paylaştığı sosyal medya hesabından yapıyor Jessie James Decker. Samimiyetinin son örneklerinden birini de yeni Instagram paylaşımıyla sergiledi.

Şarkıcılıktan sonra plaj giyimi koleksiyonu hazırlayarak yeni bir alana da adım atan Decker kendi imzasını taşıyan bikiniyle çekilen iki tane fotoğrafını paylaştı.

Ardından da doğum sonrası eski fiziksel görünümüne kavuşmak için verdiği mücadeleyi anlattı. Kendisi gibi doğumdan sonra bedeniyle yeniden barışmaya çalışan hemcinslerine seslendi. 

Haberin Devamı

Kocasını kıramadığı için durmadan doğuruyordu... Beni böyle görmenizi istemezdim

GEÇEN YILA GÖRE 13 KİLO FAZLAM VAR
Jessie James Decker aslında bu pozlarını paylaşmak istemediğini anlattı. Bunun nedenini de şöyle açıkladı: "Geçen yıla oranla 13 kilo fazlam var. Biliyorum üç ay önce bir bebek dünyaya getirdim. Ama yine de neden benim bedenimin diğerlerinden daha fazla bu kiloları tuttuğunu merak ediyorum" diye yazdı.

Decker, takipçilerine özellikle de kendisi gibi doğum kilolarıyla mücadele eden kadınlara "Kendinize karşı nazik olun" diye seslendi.

Sonra da satırlarını şöyle sürdürdü: " Dokuz ay karnımızda bir insan büyütüyoruz. Ardından da iyileşmeye başlıyoruz. Eğer benim gibi çocuk emziriyorsanız bedeninizin süt üretmeyi sürdürmesi için kiloya tutunması gerekebilir. O zaman kendinizi rahat bırakın."

Kocasını kıramadığı için durmadan doğuruyordu... Beni böyle görmenizi istemezdim

ŞUBAT AYINDA DÖRDÜNCÜ BEBEĞİNİ DÜNYAYA GETİRDİ
Jessie James Decker geçtiğimiz şubat ayında dördüncü bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurmuştu. Ünlü şarkıcı ve eşi emekli sporcu Eric Decker'in dünyaya gelen dördüncü bebekleriyle birlikte çocuk defteri de kapandı.

Haberin Devamı

Yine sosyal medyadan anlattığına göre Jessie James Decker, üçüncü doğumun ardından artık yeni bir bebek istemediğini söylüyordu.

Bunun için de kocası Eric Decker'in kısırlaştırma operasyonuz geçirmesini istiyordu. Fakat o Eric Decker'ı ikna edinceye kadar dördüncü kez hamile kaldı.

Çiftin en küçük oğlu bu yılın şubat ayında dünyaya gözlerini açtı. Eric ve Jessie James Decker minik bebeğin dünyaya gelişini de bir sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Yine de Jessie James artık doğurmamakta kararlı olduğunu gösterince kocası da onu kırmadı ve operasyonu geçirdi.

Jessie James Decker, bundan böyle yeni bir bebek dünyaya getirmeyeceği konusunda sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Böylece dördüncü bebekten sonra Jessie James Decker'ın isteği gerçekleşmiş oldu.

Kocasını kıramadığı için durmadan doğuruyordu... Beni böyle görmenizi istemezdim

BEBEK DEFTERİ KAPANDI
Zaten Jessie James de dördüncü bebeğini dünyaya getirdikten sonra verdiği bir röportajda yaptığı artık bir kez daha anne olmak istemediğini açık bir şekilde ifade etmişti.

O röportajında Denver adını verdikleri dördüncü bebeği dünyaya getirdikten sonra öncekilerden daha uzun bir doğum iznine ayrılacağını belirtti Jessie James.

Bu konuda "Yeni doğmuş bir bebeğim var. Ayrıca toplamda dört çocuk annesiyim. Tam olarak hazır hissetmeden önce işe dönmek için acele etmek istemiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fox Digital'e dört çocuklu hayatı ve gelecek planlarıyla ilgili konuşan Jessie James Decker, bir çocuk daha istemediğini de tekrarladı:"Bu benim son bebeğim. Bu yüzden onunla geçirdiğim zamanların keyfini çıkarmak istiyorum. Bana her zamankinden daha fazla ihtiyacı olan aileme de vakit ayırmak istiyorum. Benim için aile her şeyden önce gelir."

Kocasını kıramadığı için durmadan doğuruyordu... Beni böyle görmenizi istemezdim

GECE UYKUSU YOK!
Jessie James Decker, yeni bebeğini dünyaya getirdikten sonra kendisini en çok zorlayan ayrıntının geceleri uykusuz kalmak olduğunu ekledi. "Şu anda uzun süre uyuyamıyorum. Bebeğimi emziriyorum, bu yüzden de bütün gece uyanık kalıyorum. Bu benim için zor çünkü ben uykuyu severim" dedi Decker.

Haberin Devamı

Sabahın erken saatlerinde uyanan kocası Eric Decker'ın minik Denver'ın bakımını üstlendiğini sonra da kendisinin birkaç saat kesintisiz uyuduğunu sözlerine ekledi.

Jessie James Decker, diğer üç çocuğunun minik Denver'ın bakımı konusunda kendisine yardımcı olduklarını söyledi.

Yeri gelmişken çiftin 9 yaşında Vivianne, 8 yaşında Eric Jd ve 5 yaşında Forrest adında büyük çocukları olduğunu da ekleyelim.

BAKMADAN GEÇME!