Doğukan Manço: "Annemin eşi babama sahip çıktı "

Güncelleme Tarihi:

Doğukan Manço: Annemin eşi babama sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 12:20

Doğukan Manço Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu… Hakkında merak edilen sorulara samimi cevaplar veren Manço, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı…

Haberin Devamı

”ANNEMİN EŞİ BABAMA SAHİP ÇIKTI”

Annemin eşi babama çok sahip çıktı. Varını yoğunu ortaya koydu ve benim hayatımda çok önemli bir insan oldu. O kadar güvenilir bir insanı çok fazla görebileceğimi düşünmüyorum.


”ANNEMİN EVLİLİĞİNE TEPKİ GÖSTERDİM”

Erkek çocuk olarak annemin evlenmesine tepki gösterdim. Çok doğal bir tepkiydi bu, çünkü anneme çok düşkünüm. Daha sonra ise anneme çok hak verdim, çünkü annem çok yıprandı.

”MANEVİ OLARAK ÇOK GÜÇLÜYÜZ”

Babamın vefatından önce belirli işlere girmiştik. Dairelerimiz vardı, ailecek maddi anlamda genişliyorduk, babamın araba koleksiyonu vardı. Daha sonra bir tatil köyü işine girdik; babamın vefatından da sonra da, ortak olduğumuz insanların yanlış yönlendirmeleriyle tüm paramızı kaybettik. Tüm malvarlığımızı kaybettik. Babamın ise bu durumdan hiçbir zaman haberi olmadı…Maddi her şeyimiz elimizden gitsin, bir maneviyat olarak çok güçlüyüz.

Haberin Devamı


”SURVIVOR’DAN DÖNÜNCE YATAKTA DEĞİL HALIDA YATTIM”

Survivor’da birinci olamadığım için üzgün değilim. En büyük desteği döndüğümde aldım “Sen gönüllerin şampiyonusun” cümlesi benim için yetti. Survivor’dan döndüğümde tuvaletlere alışamadım. Üç gün tuvaletimi yapmakta zorluk çektim ve yatakta yatmakta çok zorlandım. Rahat batmış olmalı ki; üç gün yatakta değil halıda yattım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!