Demet Akalın eşi Okan Kurt'la tır gezmesine çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın eşi Okan Kurtla tır gezmesine çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:43

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt’un yeni aldığı tır ile ailecek gezmeye çıktı. Okan Kurt’un yeni aldığı tıra uğur getirmesi için ilk olarak kızının binmesini istemesini belirten Akalın, yeni tırlarıyla gezerken çektiği selfie fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çok miktarda beğeni alan ancak bir o kadar da görmemişlikle suçlanan Demet Akalın son olarak kocasının aldığı yeni tırda gezerken çekilmiş bir kareyi paylaştı.

Daha önce de eşi Okan Kurt’un sahip olduğu tırlarla ilgili bir fotoğraf karesi paylaşan Demet Akalın, ailece çıktıkları tır gezmesi sırasında çektiği bir selfieyi; “Kapıya yeni tırla gelen baba. Hira’yı uğur yapmış o binecekmiş ilk…” notuyla paylaştı.

Demet Akalın eşi Okan Kurtla tır gezmesine çıktı

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Gölcük’te dünyaya geldi. İlköğretim ile lise öğrenimini burada tamamladı. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi almamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları arasında albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı.2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı.Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi oldu.Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı oldu. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır.2015 (30 Aralık)'ta DMC tarafından Altın Plak Ödülü kazanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!