İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

Güncelleme Tarihi:

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2022 15:48

Takvimler 1999 yılının Temmuz ayını gösteriyordu. Damat 24 yaşındaydı ve futbol kariyerinin zirvesine çıkmıştı. Gelin ise 25 yaşındaydı. O da müzik dünyasında, üyesi olduğu grupla ünlenmişti. Yani gösteri dünyasında çok yaygın olan bir eşleşme gerçekleşmiş ve bir futbol yıldızıyla bir şarkıcı birbirlerine aşık olmuştu. İlk bebeklerinin dünyaya gelmesinden kısa bir süre sonra da genç çift evlendi zaten. Tüm dünyanın meraklı bakışlarını üzerinde toplayan bir düğünle hem de!

Haberin Devamı

BABASININ KUCAĞINDAKİ O BEBEK BÜYÜDÜ VE EVLENİYOR
O düğünde onları yalnız bırakmayan biri daha vardı. Anne ve babasıyla aynı renkte giyinmiş olan birkaç aylık oğulları. İşte şimdi o çocuk büyüdü ve bu hafta sonu kendisi damat olup hayatının büyük aşkıyla evlenmeye hazırlanıyor. Bir başka deyişle 90'lı yılların sonunda, abartılı ve gösterişli bir şekilde evlenen o çift, şimdi dünya sosyetesinin hazır bulunacağı şık bir törenle kendi düğünlerinde kucaklarında taşıdıkları en büyük çocuklarını evlendirecek.

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

SABIRLA BEKLEDİLER
Kolaylıkla tahmin edileceği gibi sözünü ettiğimiz bu ünlü çift, David ve Victoria Beckham. Mürüvvetini görecekleri kişi ise 23 yaşındaki en büyük çocukları, ilk göz ağrıları Brooklyn. Genç Beckham, bir süredir birlikte olduğu oyuncu ve model Nicola Anne Peltz ile hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. Peltz'in ailesinin Florida, Palm Beach'teki milyon dolarlık malikanesinde bu hafta sonu gerçekleşecek tören için genç çift, uzun sayılabilecek bir süre bekledi.  2020'de nişanlanan Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kaldı. Şimdi ise onlar için büyük gün geldi çattı.

Haberin Devamı

İKİ DÜĞÜN ARASINDAKİ FARK
Peki Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz'in düğünü nasıl olacak?  İki gencin hayatlarını birleştireceği tören çoktan "yılın düğünü" olarak nitelenmeye başladı bile. Hem İngiltere'nin hem de ABD'nin kalburüstü kişileri törene konuk olarak katılacak. Hafta sonu sürecek olan kutlamaların bazı kuralları da var. Koronavirüs testi yaptırıp negatif sonuç almak ve tören sırasında cep telefonlarına el bile sürmemek gibi. Çünkü Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz'in düğününün yayın hakları Vogue dergisine satıldı. Bu noktada Brooklyn'in anne ve babasının da düğün törenlerinin yayın hakkını OK! dergisine sattıklarını hatırlatalım. Özetle düğünün daha gerçekleşmeden manşetlere çıkmış olması David ve Victoria'nin düğünüyle bir ortak nokta. Ama görünüşe göre sadece o kadar... Bir bakalım 1999'da, İrlanda'daki bir şatoda gerçekleşen gösterişli ve gelin ile damadın günümüze göre abartılı hatta biraz da rüküş kıyafetler giydiği o düğünden bu yana neler değişti? Ya da nelerin değişmesi beklenebilir? 

Haberin Devamı

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

'AYNI KORKUNÇ KUMAŞTAN'
David ve Victoria Beckham, 4 Temmuz 1999'da İrlanda, Dublin'deki Luttrellstown Şatosu'nda hayatlarını birleştirdiler. Düğünde çift iki farklı kıyafet giydi. İlki mor renkliydi. David Beckham iki renk boyalı saçlarını geriye taramıştı. Mor ceketinin içine giydiği mor gömleğinin yakası açıktı. Victoria Beckham ya da o gün değişen adıyla Victoria Adams da mor bir tuvalet giymişti. Henüz dört aylık olan ve babasının kucağında taşıdığı Brooklyn Beckham ise moda yorumcularının deyimiyle "anne ve babasıyla aynı korkunç kumaştan dikilmiş" bir takım elbise giyiyordu. David Beckham yıllar sonra 2017'de o gün giydiği o de mor kıyafet hakkında "Mor bir silindir şapkam da vardı. Acaba ne düşünüyordum?" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

KREM RENGİ GELİNLİĞİN BİR DE TACI VARDI
Çift, törenin diğer bir bölümünde ise yine bir örnek bu kez beyazlar içindeydi. Victoria Beckham'ın başında da bir taç vardı. Çiftin, yayın haklarını OK! dergisine sattığı o tören "10 yılın düğünü" olarak nitelendirilmişti. Victoria Beckham'ın düğününde taktığı bu 18 karat değerinde elmaslarla süslü olan taç, Slim Barrett tarafından özel olarak tasarlandı. Düğününde duvak kullanmayan Victoria Beckham, o dönemde kısacık kestirdiği saçlarını bu gösterişli taçla süslemişti. 18 bin ile 25 bin sterlin arasında bir fiyat beklentisiyle 2013 yılında satışa çıkarılmış fakat alıcı bulunamamıştı.

Haberin Devamı

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

DENİZ AŞIRI TÖRENİN EV SAHİPLERİNDEN BİRİ
Şimdi aradan tam 23 yıl geçti. Bu süre içinde "Beckham markası" gelişti, değişti ve giderek büyüdü. Artık David Beckham, yeşil sahalarda top koşturan o genç adam değil. Victoria Beckham da yeni şöhrete kavuşmuş, abartılı ve pahalı giysilerini gözler önüne seren genç bir şarkıcı değil.  Şimdi Beckham çifti, yıllar önce coşkulu ve abartılı törenle evlenen gençler değil, deniz aşırı bir evlilik töreninin ev sahiplerinden biri. 

23 yaşındaki Brooklyn Beckham ile 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz, ünlü Coachella Festivali'nde tanıştılar. 2019 yılında flört etmeye başladılar ve çok geçmeden Brooklyn, sevgilisine 250 bin sterlin değerinde bir yüzükle evlenme teklif etti. Şimdi de artık resmi olarak hayatlarını birleştirmeye hazırlanıyorlar.

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

'ÜNLÜ VE ZENGİN OLMA HAYALİ KURARAK BÜYÜYEN İKİ GENÇ'
İki düğün arasındaki en temel farka gelirsek... 1999'daki düğün, zengin ve ünlü olma hayali kurarak büyüyen ve bunu gerçekleştiren iki gencin düğünüydü. Chingford'dan David iye Hertfordshire'dan Victoria. çok gösterişli, biraz da abartılı bir törenle hayatlarını birleştirdiler. Aradan geçen yıllar içinde de  şöhretleri ve elbette servetleri giderek arttı. Bu hafta sonu gerçekleşecek olan düğün ise zaten ünlü ve zengin ailelerde dünyaya gelen, isterlerse hiç çalışmadan yaşayabilecekleri bir servete doğuştan sahip olan iki gencin düğünü.

Haberin Devamı

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

KÜÇÜK ÇAPLI BİR KRALİYET DÜĞÜNÜ
Özellikle Peltz ailesinin sahip olduğu servet dikkate alındığında Brooklyn ve Nicola'nın hayatlarını birleştireceği tören, küçük bir kraliyet düğünü olarak tanımlanabilir. Bu arada Nicola Peltz'in babasının üniversite bitirmediğini, ailesinin sahip olduğu gıda dağıtım işinde teslimat şoförlüğü yaparak iş hayatına atıldığını hatırlatalım. Baba Peltz'in on beş yıl sonra bu işi büyütüp 150 milyon dolarlık bir servet edindiğini de ekleyeyim.

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

SADECE GENÇLER DEĞİL İKİ AİLE DE 'EVLENİYOR'
Kısaca özetlemek gerekirse.. Brookly Beckham ile Nicola Anne Peltz'in düğünü sadece birbirine aşık iki gencin "ölüm onları ayırana kadar evet" dediği bir tören olmayacak: Buna ek olarak iki ailenin güçlerini birleştirmesi anlamına da geliyor bu evlilik. Bir tarafta İngiltere'den gelen, yıllar içinde kendilerini geliştirip servetlerini ve şöhretlerini katlayan eski bir futbolcu ile eski bir pop yıldızı var. Diğer tarafta da ABD'de yaşayan ve onlardan çok daha uzun zaman önce işlerini büyütüp dünyanın en zenginleri listesine giren bir başka aile.

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

LONDRA'DAKİ KRALİYET DÜĞÜNÜNE DE GİTTİLER
Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz'in arkadaşlarının da yorumuyla bu törende "Miami sosyetesi, İngiliz ünlüleriyle buluşacak". Yani bu her iki ülkeden de hangi ünlüyü ararsanız çoğunun o törende olacağı anlamına geliyor.  Hatta iddialara göre İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ile eşi Meghan Markle da konuklar arasında. Yeri gelmişken David ve Victoria Beckham'ın da 2018'deki kraliyet  düğününe katıldığını hatırlatalım. Elbette damat ve gelin gösteri dünyasının genç kuşağından olduğuna göre törende ünlü ailelerin temsilcileri de olacak. Madonna ve Guy Ritchie'nin oğlu Rocco, Noel Gallageher'ın kızı Anaiis, Lionel Ritchie'nin kızı Nicole gibi. Brooklyn'in erkek kardeşleri Romeo ve Cruz, düğünde sağdıçlık yapacak. Ailenin en küçük çocuğu ve tek kızı Harper da gelinin nedimeleri arasında.

3 milyon sterlin harcanacağı ileri sürülen törenin David ve Vicçoia Beckham'ın 1999'daki düğününden çok farklı olacak. Yani bir başka deyişle gelin başına taç takmayacak ya da çift bir örnek mor elbiseler giymeyecek. Kıyafetleri daha şık belki daha pahalı ama daha sade olacak.

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti
Merakla beklenen düğün, gelinin babası Nelson Peltz'in tam 76 milyon dolar değerindeki Florida, Palm Beach'teki okyanusa komşu malikanesinde gerçekleşecek. Malikanenin 27 tane yatak odası bulunduğunu ve törende 300 konuğu ağırlayacağını da belirtelim.

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

BAŞKA BİR DEVRİN BAŞLANGICI
Bir başka açıdan bakarsak bu düğün Beckham "markasının" on yılın düğününden yani 1999'dan bu yana geçirdiği değişimin de bir mührü olacak. Yani bir başka devrin başlangıcı...

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

Gelin merakla beklenen ve daha şimdiden "yılın düğünü" olarak nitelendirilen bu tören öncesi çocukları aracılığıyla kendileri de bir anlamda "evlenen" iki aileye biraz daha yakından bakalım. Önce Beckham ailesinden başlayalım. Eski futbol yıldızı 46 yaşındaki David Beckham ile 47 yaşındaki eşi eski pop şarkıcısı Victoria'nın 4 tane çocuğu var. Brooklyn, Romeo, Cruz ve Harper. Beckham ailesinin serveti 355 milyon sterlin civarında. Bunun çoğu David'in futbol ve sonradan başladığı modellik kariyerinden geliyor. Sponsorluk anlaşmalarının da bu servette önemli bir katkısı var. Çiftin Londra'nın yanı sıra Miami ve Dubai de dahil toplam beş tane evi daha doğrusu malikanesi bulunuyor. 

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

HARPER DIŞINDA AKTİF OLARAK SOSYAL MEDYA KULLANIYORLAR
Beckham ailesi sosyal medyada da son derece popüler. David'in 72 milyon, Victoria'nın 29.5 milyon, Brooklyn'in 13.4 milyon, Romeo'nun 3.3 milyon, Cruz'un 1.9 milyon Instagram takipçisi var. Küçük kızları Harper ise henüz sosyal medya kullanmıyor.

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

PELTZ AİLESİNİN SERVETİ ÇOK DAHA FAZLA
Gelin Nicola Anne Peltz'in ailesine gelirsek. Babası 79 yaşındaki Nelson, annesi ise 67 yaşındaki eski model Claudia Heffner Peltz. Çiftin sekiz tane çocuğu bulunuyor. Nelson Peltz'in ilk evliliğinden iki çocuğu daha var. Nelson Peltz, Forbes dergisine göre dünyanın 1931'inci en zengin insanı. Toplam serveti 1.3 milyar sterlin.

İki düğün arasındaki sayısız fark... Aynı korkunç kumaştan kıyafet giymişti

Peltz ailesinin de gösterişli mülkleri bulunuyor. Düğünü yapılacağı Palm Beach'teki malikanenin yanı sıra New York'ta da çok değerli evleri bulunuyor. Her ne kadar kızları Nicola, aktif olarak sosyal medya kullansa da baba ve anne Peltz, bu alana vakit ayırmıyor. Kızları Nicole'ün 2.1 milyon, oğulları Will'in 117 bin ve buz hokeyi oyuncusu olan diğer oğulları Brad'in de 31.9 bin Instagram takipçisi var.

BAKMADAN GEÇME!