Danny Williams Türkiye’ye geldi

Güncelleme Tarihi:

Danny Williams Türkiye’ye geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 09:00

‘Deliormanlı’da rol alacak olan İngiliz boksör Danny Williams, önceki gün Türkiye’ye geldi. Williams, filmde rakibi Savaş’ı canlandıran Sarp Levendoğlu ile buluşarak akşam yemeği yedi.

Haberin Devamı

DELIORMANLI filminin iki gözü kara boksörüne hayat verecek olan Danny Williams ile Sarp Levendoğlu, önceki gün Şaşkınbakkal’daki Eftalya Balıkçısı’nda bir araya geldi. Filmde Tommy Dixon karakterine hayat verecek olan İngiliz boksöre, yemekte Murat Şeker imzalı filmin çekimlerinde rol alacak olan spor spikeri Bilgehan Demir de eşlik etti.

Danny Williams Türkiye’ye geldi

Williams’ı havalimanında karşılayıp Levendoğlu ile buluşacağı mekâna götüren Demir, ünlü boksörün İstanbul’a gelişini şu tweet’le duyurdu: “Danny WilliamsDeliormanlı’ filmi için İstanbul’da... Kendisi ‘Tyson’ı nakavt etmiş adamım’ diyerek noktayı koydu.” Amcasının kalp krizi geçirmesi nedeniyle İstanbul’a planlanandan 1 gün geç gelen Williams ile Sarp Levendoğlu’nun yemekteki sohbet konusu da bokstu.

Haberin Devamı

Danny Williams Türkiye’ye geldi

UNUTULMAZ BİR ANDI

Levendoğlu, yemek sırasında unutulmaz Mike Tyson maçını da sordu. İngiliz boksör, “Tyson’ı nakavt ettiğin anda neler hissettin?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Gerçekten inanılmaz bir duyguydu.” 

BAKMADAN GEÇME!