Canan Ergüder sevgilisi Kenan Ece'den ayrıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Canan Ergüder sevgilisi Kenan Eceden ayrıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 14:45

Geçtiğimiz günlerde yaşadıkları aşk ile gündeme bomba gibi düşen Canan Ergüder ve Kenan Ece çiftinden sevindirici haber! Kısa süren aşklarının ardından ayrıldı iddiaları ortaya atılan çiftten Canan Ergüder, haklarında çıkan dedikoduları yalanladı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda eden Güllerin Savaşı dizisinde canlandırdıkları aşkı gerçek hayata taşıyan başarılı iki oyuncu Kenan Ece ve Canan Ergüder bir süre önce aşk yaşamaya başlamıştı.

Ancak ikili arasında yaşanan bu ilişki kısa sürerek geçtiğimiz günlerde ayrıldı haberleri çıkmıştı. Ünlü çiften Canan Ergüder, yaptığı açıklamada ayrıldı iddialarına açıklık getirdi.

Rol aldığı dizisinde başlayan Canan Ergüder ve Kenan Ece aşkı dolu dizgin devam ediyor.

Canan Ergüder, bir süre önce ayrıldıklarına dair çıkan haberlere sitem etti. Ünlü oyuncu, “Ayrılmadık, öyle bir şey yok. Beraberliğimiz devam ediyor” şeklinde açıklama yaparak ayrıldı iddialarını yalanladı.

Canan Ergüder sevgilisi Kenan Eceden ayrıldı mı

Haberin Devamı

Canan Ergüder kimdir?

15 Temmuz 1977 İstanbul doğumludur. Liseyi Üsküdar Amerikan Lisesi’nde tamamlayan Canan Ergüder, Franklin and Marshall College'da tiyatro eğitimi almıştır. Ardından The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans eğitimi almıştır.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli dizide yer almış ancak başka bir projeden teklif alınca bu diziden ayrılmıştır. Son olarak geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda eden Güllerin Savaşı dizisinde Gülfem karakterini canlandırdı.

Canan Ergüder sevgilisi Kenan Eceden ayrıldı mı

Kenan Ece kimdir?

24 Aralık 1980 doğumludur. Liseyi Avusrturya Lisesi’nde tamamladıktan sonra Amerika’ya giderek Davidson College’de tiyatro ve ekonomi eğitimi almıştır.

Üniversitenin ardından dört yıl kadar Dublin’de yaşamıştır. Daha sonra Gaeity School of Acting ve Irish Film Academy’de oyunculuk eğitimi almıştır.

İrlanda dizisi olan Fair City’nin 13 bölümünde rol almıştır. Türkiye’ye dönen Kenan Ece’nin ilk projesi Yüreğine Sor isimli sinema filmi olmuştur. Daha sonraki yıllarda Beni Unutma, Deli Saraylı, İzmir Çetesi, Kalp Hırsızı gibi dizi ve filmde oynamıştır.

BAKMADAN GEÇME!