Britney Spears'ın yeni görüntüsü şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

Britney Spearsın yeni görüntüsü şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 17:10

Aldığı kilolar ile başı dertte olan Britney Spears, sıkı bir program uygulayıp eski halinden daha fit bir görünüme kavuşmayı başardı. Peki; Britney Spears kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medyadan çimler üstünde uzanmış, güneşlenirken çekilmiş fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Kıvrımlı vücudu ve sarı bikinisiyle çimlerde uzanan ünlü şarkıcı, ‘efsane geri döndü’ dedirtti.

Belki de hayatının fiziksel açıdan en iyi dönemini yaşıyan Spears, vücudunun son halini hayranlarıyla paylaştı. Uzun zamandır spor yapan ve sağlıklı beslenen ünlü yıldız, sıkı çalışmasının karşılığını almış.

Bir dönem girdiği ruhsal depresyon, madde kullanımı ve aldığı kilolarla başı dertte olan yıldız, geçirdiği kötü yılların, yenilenerek üstesinden gelmeyi başardı. 34 yaşındaki, 2 çocuk annesi Spears, her geçen gün daha da iyiye gidiyor.

Britney Spears kimdir

Haberin Devamı

Britney Spears kimdir?7

Britney Jean Spears, 2 Aralık 1981 yılında dünyaya geldi. Grammy Ödülü kazanmış Amerikan pop müzik sanatçısı, dansçı ve sinema oyuncusudur. RIAA tarafından belirlenen satışlara göre tüm dünyada 118 milyon albüm, 107 milyondan fazla ise single satmıştır. Amerikan müzik tarihinde En Çok Satan 8. Kadın, En Çok Satan En Genç Kadın Şarkıcıdır. 2009 yılında Guiness Rekorlar Kitabına 21. yüzyılın En İyi Kadın Şarkıcısı olarak geçmiştir. Forbes dergisinin 2003 yılında belirlediği En Zengin 25 Yaş Altı Ünlüler listesinde birinci sırada, 2006 yılında belirlediği En Zengin Ünlüler listesinde ise 100 milyon dolarlık servetiyle dokuzuncu sırada yer almaktadır.

BAKMADAN GEÇME!