Bocelli'nin evinde...

Güncelleme Tarihi:

Bocellinin evinde...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 13:07

Utangaç ve özel hayatına çok dikkat eden biri olarak Andrea Bocelli bana Florida’daki evini nasıl açtı, “Aida Operası”nı yeniden çalışırken izlememe nasıl izin verdi, elini bir an olsun bırakmadığı eşi Veronica, ilk eşinden olan 17 yaşındaki oğlu Mattheo ve küçük kızı Virginia ile beraber nasıl objektif karşısına geçti, inanın bilmiyorum. Çok da umursamıyor, anın tadını çıkarıyorum. Gelin bu sıcak tabloya siz de dahil olun...

Haberin Devamı

Bocellinin evinde...

10 yılı aşkın süre önce Floransa’da bir araya gelmiştik. Dürüst, zeki, çok keskin sınırları olan, özel hayatına aşırı önem veren bir insan olduğunu görmüştüm. Florida’da ise daha ince, daha yakışıklı ama tarz olarak yine aynı adam vardı karşımda.
Sesi daha da güzel tınlıyor, kendini daha rahat hissediyordu.
Peki bu değişimden kim sorumluydu? Yeni eşi Veronica mı?
Dünyaca ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli içeride prova yaparken, biz eşi Veronica’yla konuşuyoruz:
Söze aşklarının büyüklüğünü anlatmakla başlıyor: “14 yıl önce tanıştık. Bizimkisi ilk görüşte aşktı. O zamandan beri de birlikteyiz. Bir centilmen olduğunu daha ilk görüşte anlamıştım. Dikkat etmemiş olabilirsin ama çok da inançlı biridir.”
Veronica, eşiyle birlikte her yere gidiyor. Nedenini merak ediyorum, yanıtıyla beni güldürüyor: “Bence bir erkeğin yalnız gezmesi çok tehlikeli!”

Haberin Devamı

Bocellinin evinde...

TAM 13 YIL EVLENMEYİ DÜŞÜNDÜK AMA BUNU GEÇEN YIL YAPABİLDİK

2014’te kızları Virginia doğduktan sonra evlenmeye karar vermişler... “13 yıl boyunca evlenmeyi düşündük ama geçtiğimiz yıl bunu yapabildik” diyor gülerek.
İkisi de evde zaman geçirmekten keyif alıyor. Florida’daki minimal eşyalı, Akdeniz havası taşıyan yeni evlerindeyiz. Andrea’nın evdeki favorisi, piyanistiyle prova yaptığı oda. Yanında da fitness odası bulunuyor.
Havuz ve bahçe avlusunda Veronica’nın havuz ve sahili gören kırmızı koltuğu var. Veronica ve Andrea, burada baş başa zaman geçirmeyi çok seviyor.
Ertesi gün evde bir yemek ziyafeti vermeye hazırlanıyorlar. Veronica amFAR yardım gecesinde Bocelli ile yemek yeme imkanını satın alan kişinin geleceğini söylüyor. “Onlara restorana gitmek yerine neden yemeği bizim evde yemiyorsunuz ki diye sordum” diye anlatıyor yemeğin eve alınma hikayesini.
Mutlu kazanan, yemeğe Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones ile birlikte gelecek üstelik.
Veronica, düğünlerini kaçırdığı için ikisine de Andrea’nın evde serenad yaptığını söylüyor.

Haberin Devamı

Bocellinin evinde...

PAPA’DAN GELEN TELEFON

Veronica, Katolik olmamalarına rağmen yeni Papa’ya kendileriyle işbirliği yapmaktan gurur ve mutluluk duyacaklarını belirten bir mail göndermiş. Sonrası ilginç:
- Veronica: Yarım saat sonra bir telefon aldım. Papa bizzat bizi çağırıp tanışmak istediğini söyledi. Tüm aileyi götürdük. O gün kızım Virginia görür görmez Papa’ya sarılıp onu öptü. Bu da bütün resmiyeti kırdı. Papa, Andrea’yı da Haiti’deki felaket sonrası yürüttüğü çalışmalar nedeniyle kutladı. Bize yardımlara devam etmemiz gerektiğini söyledi.

ANNEM HER ŞEYE RAĞMEN BENİ DOĞURMAK İSTEMİŞ

Andrea Bocelli’nin hikayesi huzurlu bir nota ile başlıyor.
Annesi Edi, yaşadığı riskli gebelik nedeniyle doktorların kendisine kürtaj önermesine rağmen çocuğunu kucağına almak istiyor. Andrea Bocelli, o hikayeyi anlatırken kızarıyor: “Evet, annem bu hikayeyi bana da anlattı ve tamamen gerçek.
Evet, kadınların kendi bedenleri üzerinde haklarının olduğunu savunanlardanım. Emin ol, bu kararı verdiği için de çok mutluyum.”
Andrea Bocelli, geçirdiğim hastalık nedeniyle 12 yaşında tamamen kör oluyor. O dönemde şarkı söylemeye başlıyor.
Benimle bir ergen olarak sahneye ilk çıktığı zamanı paylaşıyor: “Kalabalığın büyük alkışını hatırlıyorum. Sevildiğimi hissettim orada...”
Ailesi profesyonel anlamda müziği seçmeden önce avukat olması konusunda ısrar etmiş aslında...
Ama bugün o devasa stadyumları bile tıklım tıklım doldurmayı başaran başarılı tenor, “Benden kendi güvenliğim açısından farklı bir alan seçmemi istiyorlardı” diyor.

Haberin Devamı

Bocellinin evinde...

“BEN PAVAROTTİ” DEDİ, İNANMADIM

“Pavarotti benim CD’mi dinledi. Bu gerçek bir hikaye. Bir gün telefonum çaldı ve ucundaki ses ‘Ben Pavarotti’ dedi. İnanmadım. Sonra sesini fark ettim. Beni ‘Pavarotti&Friends’e (Pavarotti’nin yardım etkinliği) davet etti. O sayede tanıştık. Tartıştığımız bir gün de oldu, sonunda tartışmayı ben kazandım, çünkü haklıydım.”

Bocellinin evinde...

TÜM SALON MUHAMMED ALİ’Yİ AYAKTA ALKIŞLADI

Andrea Bocelli, “Kahramanım” dediği Muhammed Ali ile olan anısını unutmuyor. Detaylara gelince...Andrea ve Veronica, New York’ta kaldıkları otelde, asansöre yetişmek için arkalarından bir adamın koştuğunu ve kendisini Muhammed Ali Derneği’nin başkanı olarak tanıttığını söyleyerek başlıyorlar anlatmaya...- Veronica: Andrea, birkaç gün sonra Phoenix’te konser verecekti. Muhammed Ali’nin evine davet edildik. Eşi Lonnie’nin doğum günüydü. Andrea onun için bir şarkı söyledi. Muhammmed Ali de çok mutluydu. - Andrea: “Bir sonraki gün Ali ve Lonnie beni izlemeye geldi. Bir an durup onun orada olduğunu anons ettim. Tüm salon ayağa kalkarak kendisini alkışlamaya başladı. Daha sonra sahneye onun efsanevi kırmızı eldivenleriyle çıktım. Onları bana Ali hediye etmişti.(Bu bir işbirliğinin de başlangıcı oldu. Ali Derneği ve Bocelli’nin derneği bir araya gelerek CFN Gala adlı etkinliği hayata geçirdi. Geçen yıl İtalya’da yapılan, Sophia Loren’in de onur konuğu olarak katıldığı gecede Lionel Richie ile Andrea Bocelli birlikte sahneye çıkıp Elvis Presley şarkısı seslendirdi.)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!