Beyazıt Öztürk ile Öykü Serter arasında düello

Güncelleme Tarihi:

Beyazıt Öztürk ile Öykü Serter arasında düello
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2015 15:56

Önceki akşam “Beyaz Show”a, Beyazıt Öztürk ile Pantene Altın Kelebek töreninde kendisine “20 yıldır beni programına davet etmiyorsun” diyerek sitem eden Öykü Serter’in söz düellosu damga vurdu. O düellonun ardından Demet Akbağ da ünlü şovmene meydan okudu.

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen talk show’u “Beyaz Show”da önceki akşam düello ve kahkaha bir aradaydı. Geçen cuma vizyona giren “Nadide Hayat” filminin yönetmeni Çağan Irmak ve başrol oyuncusu Demet Akbağ’ın yanı sıra Öykü Serter, Simge Sağın, Buray ve 52. Antalya Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu seçilen Nuray Yeşilaraz’ın konuk olduğu yayına, Beyazıt Öztürk’ün Öykü Serter ve Demet Akbağ ile yaşadığı söz düelloları damga vurdu.

Beyazıt Öztürk ile Öykü Serter arasında düello

Pantene Altın Kelebek gecesinde sahneden Beyazıt Öztürk’e seslenen ve “20 yıldır beni yayına almıyorsun” diye sitem eden Serter, ünlü şovmenle kozunu stüdyoda paylaştı. İkili önceden çekilip canlı yayında izletilen “Beyaz’la Göz Göze” bölümünde birbirine söylemediğini bırakmadı. İşte ikilinin o tatlı sert atışması:

Haberin Devamı

 

Soğuk nevalesin Öykü

- Beyazıt Öztürk: Soğuk bir kadınsın, soğuk nevalesin. Bu doğal halin mi, yoksa kendini böyle daha çekici hissettiğin için mi? Sen programı sunarken şu havayı alıyorum; ‘Ben daha büyük yerlerde olmalıydım, daha daha...
- Öykü Serter: Yani yıllardır şu kifayetsizlikle kimlerin program sunduğunu görünce insan düşünüyor.
- Beyazıt Öztürk: Lafın meclisten dışarı değil mi?
- Öykü Serter: Yok, direkt karşıma.
- Beyazıt Öztürk: Kasıntısın, mütevazı olmaya çalışırken bile kasılıyorsun.
- Öykü Serter: En azından herkese mavi boncuk dağıtmıyorum.
- Beyazıt Öztürk: Oyunculara oynadıkları karakterler yapışır. Sen oyuncu değilsin ama BBG Evi, stil yarışması falan sana yapıştı.
- Öykü Serter: Keşke sende de bir karakter olsa da üzerine yapışsa!

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

Beyazıt Öztürk ile Öykü Serter arasında düello



Demet “Kış Uykusu” ile vurdu

Bu diyalogların yaşandığı özel bölüm, hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri kahkahaya boğdu. Skeç biter bitmez bu kez Demet Akbağ “hodri meydan” dedi. Öztürk’ün “Estetiğin var mı?” sorusuna Akbağ’ın yanıtı “Soru mu bu, ben kendi filmimin galasına çekik gözlerle gittim. Hiç saklamadım ki zaten” oldu. Ünlü şovmenin ikinci sorusu “Sen neden hep kadın komedyen ödülü alıyorsun?” ise daha sert bir karşılık aldı: “Sanırım sen, uzun gelir de sıkılırım diye ‘Kış Uykusu’na gitmedin. Ya da algılayamazsın diye. Çünkü genellikle Beyaz Show’da kadın peruklarını ters takarak komik olmaya çalışıyorsun, mizah anlayışın da bir değişik.”

 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Beyazıt Öztürk ile Pantene Altın Kelebek’te kendisine sitem eden Öykü Serter, kozlarını yayında paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!