Aşkım Kapışmak: Su satıp, çaycılık yaptık

Güncelleme Tarihi:

Aşkım Kapışmak: Su satıp, çaycılık yaptık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2015 14:46

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan “Hadi Be” adlı programa Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak konuk oldu.

Haberin Devamı

Geçmişi hakkında bilinmeyenleri anlatan Kapışmak, “Liseye kadar yaz aylarında oto tamircisinde çalıştım. Sokakta su sattım. Büfede çalıştım. Bir dönemde handa çaycılık yaptım. Bu dönemde insan analizlerini yapmaya başladım diyebilirim. Bu bana çok şey öğretti” şeklinde konuştu.

Şiddeti sadece fiziksel olarak düşünmeyin

Son dönemde eşlerine şiddet uygulayan ya da aldatan ünlü isimler hakkındaki soruları yanıtlayan Aşkım Kapışmak “Şiddeti sadece fiziksel olarak düşünmeyin. Bu dünyada ve ülkede ruhsal şiddet oranı fiziksel şiddetten kat ve kat fazla. Fakat bunun anayasa da hiçbir hükmü yok. Kadına şiddet uygulayan erkek emin olun ki çocukluğunda ve geçmişinde yaşadığı cinsel organ takıntısı yada gördüğü şiddetin dışa vurumu eşine uygulamasıdır. Bu cinsel açıdan ya da fiziksel acıdan yaşanılan sorunlar olabilir. Annesinin babasını , tam tersi şekilde babasının da annesini aldattığını öğrenen erkek evliliğinde ve ilişkisinde eşini aldatarak ya da şiddet uygulayarak kendini güçlü hissediyor. Bugün ya da geçmişte bir çok ünlü ismin evliliğinde gördüğümüz sorunlar bunun yansımasıdır.' dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!