Aşık olmaya hazırım

Güncelleme Tarihi:

Aşık olmaya hazırım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2014 03:32

“Fatih Harbiye” dizisinin genç oyuncusu Başak Parlak, tatil moduna girdi, InStyle dergisi için tatil kombinleriyle objektif karşısına geçip modellik yaptı. Parlak, çekim sonrası da özel hayatından modaya bakışına, hayatına dair küçük ipuçları verdi.

Haberin Devamı

* Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Bölümü mezunuyum, oyunculuğa adım atalı tam 12 yıl oldu. Çocukluğum Tekirdağ’da geçti, ortaokul öğrencisiydim ve etrafımızda herkes beni bir ajansa girmem konusunda teşvik ediyordu. Sonunda İstanbul’da bir ajansa kayıt yaptırdım; beyaz tenli ve renkli gözlü olmam diğer cast’lar içinden hızlıca sıyrılmam konusunda avantaj oldu, kısa sürede ilk işimi aldım.
* Genellikle hayatı akışına bırakmayı tercih ederim ama bu hedeflerim olmadığı anlamına gelmiyor. Daha gerçekçi olduğu ve içinde daha az hayal kırıklığı barındırdığı için ufak hedefler koymayı, onları kartopu gibi büyütmeyi seviyorum. Hangi işle ilgilenirsem ilgileneyim en iyisini yapmak benim ilkem. Şu an “Fatih Harbiye” gayet güzel gidiyor, bir aksilik olmazsa önümüzdeki sezon da çekmeye devam edeceğiz. Şimdilik bütün enerjimi bu işe veriyorum.
* Beni bir erkekte ilk etkileyen şey konuşma tarzı ve ses tonu olur. Kendini ifade biçimi de benim için çok önemlidir. “Aşık olunca insan iki gözünü, evlenince tek gözünü kapar” derler, ben de realist yapıma rağmen aşkı dolu dizgin yaşamak konusunda kendimi kısıtlamam, özgür bırakırım. Aşık olduğum kişi hayatımın merkezine oturur ve tüm planlarıma dahil olur. Onsuz saatlerden keyif almam, sevdiklerimin arasına katıp hayatı paylaşmayı severim. Kendimi şu sıralar aşık olmaya hazır hissediyorum.

RAHAT OLMAYAN KIYAFET GİYMEM
* Koşullar ne olursa olsun, içinde kendimi rahat hissetmediğim kıyafeti giymek istemem. Bu sezon için favorim, yüksek belli uzun etekler ve yine yüksek belli kısa şortlar. Türkiye’de Özgür Masur, Gamze Saraçoğlu ve Atıl Kutoğlu’nu beğenerek takip ediyorum. Yurt dışından ise Giorgio Armani, John Galliano ve Karl Lagerfeld’in tasarımlarını çok seviyorum.
* Skinny jean ve hafif topuklu kısa botlar vazgeçilmezim, ikisini de her mevsim giyebilirim. Bir de bu sezon tek parça mayolara, şortlu tulumlara merak saldım. Bence çok sevimli duruyorlar. Aksesuvar olarak güneş gözlüklerimden vazgeçemiyorum, Mehmet Ali Erbil kadar olmasa da gözlük modeli konusunda iyi bir tüketiciyim (gülüyor).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!