Alec Baldwin: Bizim evin patronu çocuklar

Güncelleme Tarihi:

Alec Baldwin: Bizim evin patronu çocuklar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 13:14

Kim Basinger ile fırtınalı bir evlilik yaşadı, Hollywood’un olaylı davalarından biriyle 2002’de yolları ayrıldı. Kızları Ireland, şimdilerde ünlü bir model. Kendisi ise Hilaria Thomas’la ikinci baharını yaşıyor. Oyuncu Alec Baldwin ile Kelebek için buluştuk.

Haberin Devamı

◊ 2016’da gösterime girecek üç farklı projeniz var ama ben Dreamworks’ün yeni animasyon filmi “The Boss Baby” (Patron Bebek) ile başlamak istiyorum. Nasıl gidiyor çalışmalar?
- Daha bitmedi, 2017’de gösterime girecek. Dreamworks’ün ne kadar detaycı ve mükemmeliyetçi olduğunu biliyorsunuz. Bence çok komik, çok güzel bir iş olacak.

◊ Filmden yola çıkarak sormak istiyorum. Sizin evde patron kim, çocuklar mı?
- Kesinlikle onlar patron, her şey onların etrafında dönüyor, sınırları son damlasına kadar zorluyorlar. Kızım 3 yaşında ama şimdiden her sabah bizimle toplantı yapıp isteklerini bildiriyor, yapmamız gerekenleri söylüyor, öğleden sonra da kontrol edip bize not veriyor! Kesinlikle büyümüş de küçülmüş, fazlasıyla bilmiş ve komik bir kızım var. Biz de onun huyuna gidiyor, bizi gülmekten öldürmesine izin veriyoruz.

◊ Ya oğlunuz?
- O da aynı şekilde... 1 yaşında ve durmadan evin içinde top oynamak istiyor.

◊ Filmde de benzer durumlar var sanırım.
- Evet. Senaryo yazarları ve yapımcılar güçlü bir mizah kullanarak harika bir animasyon filmi yaratıyorlar.

◊ 2012’de evlendiğiniz eşiniz İspanyol...
- Evet, eşim Amerika’da doğmuş ama İspanya’da büyümüş. Evlendiğimizden beri çocuk yapıyoruz (gülüyor). 3,5 yılda 3 çocuk yaptık. İkimiz de çalışıyoruz. Ama eşim dışarıda tüm gün çalışırken bile çocukları yanından ayırmıyor, her şeyleriyle yakından ilgileniyor. Ben de hayatlarını kolaylaştırmak için elimden geleni yapıyorum.

3 YAŞINDAKİ KIZIM BENİMLE DALGA GEÇİYOR

◊ İspanyolca öğrendiniz mi peki?
- Ben öğrenemedim ama çocuklar İspanyolca konuşuyor. Sabah kalkıyoruz, mutfakta Luis Miguel çalıyor. Çocuklara yemek yediriyoruz, fonda Shakira çalıyor. Benim müziklerim evde hiç çalmıyor artık. Kızımın İspanyolcası İngilizce’sinden daha iyi, bazen ben ve eşim endişeleniyoruz.

◊ Neden?
- Okula başlayınca sadece İngilizce konuşması gerekecek, İspanyolca’yı nasıl bırakacak diye... Geçenlerde evde oturuyoruz, kızım eşime benim taklidimi yaparak “Baba sadece İngilizce konuşabiliyor anne” dedi. Resmen benimle dalga geçiyor! Hayretler içinde kaldım, bu çocuk sadece 3 yaşında!

◊ Eski fırtınalı günlerin yerini çok sakin ve eğlenceli bir hayat almış gibi görünüyor...
- Fırtınalı doğru isimlendirme oldu (gülüyor)... Bence bu piyasaya giren herkesin başına aynı şeyler geliyor.

◊ Neler geliyor mesela?
- Piyasaya girdikten sonra ilk birkaç yıl işimizi hayatımızın merkezi haline getiriyoruz. Kariyere odaklanıp her şeyi bir kenara atıyoruz.

Haberin Devamı

Alec Baldwin: Bizim evin patronu çocuklar



KIM’LE EVLİYKEN HAYATIMIZ YOLLARDA GEÇİYORDU

◊ Şimdi?
- Şimdi kesinlikle işim hayatımdaki en önemli şey değil. 2013’te bir telefon aldım. Arayan hep birlikte çalışmanın hayalini kurduğum, beni araması için dualar ettiğim bir yönetmendi. Şimdi sana adını vermeyeceğim ama, o yüzden sorma (gülüyor). Nisan ayıydı, filminde rol teklif etti. “Çekimleri ağustosa kadar bitirebilirsek tamamdır” dedim. O “Elbette ağustosa kalmaz” dedi ama yapımcı ağustosa sarkabileceğini söyleyince durum değişti. O zaman bana uymayacağını belirterek rolü reddettim.

◊ Neydi bu hassas zamanlamanın sebebi?
- Eşim ilk çocuğumuza hamileydi ve doğum ağustosta olacaktı. Ondan uzakta olmamı istemiyordu. O yönetmenin bir daha herhangi bir rol için beni arayacağını zannetmiyorum ama kararımdan hiç de pişman değilim.

◊ Kim Basinger ile evliyken durum nasıldı?
- Büyük hatalar, yanlışlar, gençlik ve hırs... Kim’le evliyken ikimiz de sürekli film yapıyorduk. Sürekli farklı yerlerdeydik. Zor bir hayattı. Şimdi aynı hatalara düşmem. Çünkü artık ailem her şeyden önce geliyor.

Haberin Devamı

GENÇLERE TAVSiYEM: 20’Li YAŞLARDA EVLENMEYiN

◊ Son olarak, bu piyasaya yeni giren gençlere tavsiyelerinizi alalım...
- 20’li yaşlarınızda evlenmeyin, olgunlaşmayı bekleyin. Kariyerinizin ilk yıllarında, kazandığınız paralarla milyonlarca dolarlık evler alıp sonra taksitlerini ödemek için daha çok çalışmaya uğraşmayın. Kendinizi lüksün zevkine bırakmayın. Sadece kariyerinizi yaratmaya odaklanın, hayatınızı sade ve basit yaşayın, mütevazı olun. Zamanla taşlar yerine oturuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!