24 yıl önce Charlize Theron

Güncelleme Tarihi:

24 yıl önce Charlize Theron
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 10:26

Güzel oyuncu Charlize Theron'un bugüne kadar hiç yayınlanmamış fotoğrafları ortaya çıktı. Bu yıl 40 yaşına giren Theron'un bu siyah- beyaz pozları 1992 yılında bir giyim markasının tanıtımı için deneme olarak çekilmişti.

Haberin Devamı

Mark Hampton'ın objektifine poz veren Theron bu pozları çekildiğinde henüz pek fazla kimsenin tanımadığı 18 yaşında bir yıldız adayıydı.

California'daki Topanga Canyon'da bir malikanede çekilen fotoğraflarında Theron, üzerinde beyaz bir iç çamaşırı ve çizgili bir tişörtle görüntüleniyor.

24 yıl önce Charlize Theron

Balerin olmaya çalışırken geçirdiği bir sakatlık sonucu model olmaya karar veren Theron, 1990'larda birçok moda firmasının deneme çekimi için poz vermişti.

24 yıl önce Charlize Theron

The Monster (Cani) filmiyle Oscar kazandıktan sonra kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen Charlize Theron, Güney Afrika doğumlu.

Haberin Devamı

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Benoni şehrinde doğan Theron'un annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıydı.

Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti.

24 yıl önce Charlize Theron

Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı.

Theron 6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı. Ancak bir süre sonra dizini incitti ve profesyonel olamadan balerinliğe noktayı koydu.

24 yıl önce Charlize Theron

Şansını sinemada denemek için Los Angeles'a giden Charlize Theron'a annesi bir miktar para ve tek gidişlik bilet verdi. Haftalar geçmesine rağmen bir sonuç alamayan Theron, hesabında kalan son parayı çekmek için bankaya gitti. Çeki kabul etmeyen veznedarla kavga ederken menajer John Crosby'nin dikkatini çekti.

24 yıl önce Charlize Theron

Haberin Devamı

Crosby; Theron'a oyuncu olup olmadığını sordu. Theron ise "Değilim ama olmak istiyorum" yanıtını verince oyunculuk kapılarını araladı.

Özel hayatını fazla göz önünde yaşamayan Theron, uzun süre Stuar Townsend ile nişanlı kaldı. Geçen yıl da Sean Penn ile yaşadığı ilişkiyle çok konuşuldu. Herkes onlardan bir evlilik en azından bir nişan haberi beklerken çift ayrıldı.

24 yıl önce Charlize Theron


Charlize Theron Jackson ve August adında iki çocuk evlat edindi.

BAKMADAN GEÇME!