Magazin Hattı

Güncelleme Tarihi:

Magazin Hattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2005 01:01

Rafet ile Aşkın aynı sahnede

Açıkhava Konserleri’nin ikincisi 13-19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşiyor. MFÖ ile başlayan konserlerin son ayağında, Aşkın Nur Yengi&Rafet El Roman var. Ünlü ikili, bu akşam sahneye çıkıyor.

Yağlı güreşlere hazırlanıyor

1’inci Boğaziçi Turizm ve Balık Festivali 24-26 Ağustos tarihleri arasında Muğla-Milas’a bağlı Boğaziçi Köyü’nde yapılacak. Yağlı güreşlerin de düzenleneceği festivalde, Fatih Ürek de güreşecek. Kırkpınar Ağalığı’na aday olması tartışılan Ürek, güreş için kostüm hazırlattı bile. Organizasyon kapsamında Muazzez Ersoy, Coşkun Saban, Metin Şentürk ve Ayça Tekindor sahneye çıkacak.

Çeşme’de ‘Kardelen’ konseri

TURKCELL’in beş yıldır geliştirerek sürdürdüğü ‘Kardelenler’ projesine gönül veren Sezen Aksu, proje için hazırladığı ‘Kardelen’ albümünün konseri için Bodrum’dan sonra Çeşme Açık Hava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı.


GÜLBEN ERGEN, ‘Seren, zır zır láf söyleyen tiplerden... Boş ve üretemeyen, üç veya altı ayda bir konuşan biri. Ona cevap bile vermem’ dedi.

SEREN SERENGİL, ‘Satmayan bir albüm ve birkaç ay dayanabilen bir dergiye sahip olmaktansa, üretmemeyi tercih ederim’ diyerek, Gülben Ergen’e cevap verdi.

HANDE ATAİZİ, ‘İlk gözağrım olan tiyatronun tadını hiçbir yerde bulamadım. Bir aksilik çıkmazsa, eylül ayında yepyeni bir tiyatro oyunuyla sahnede olacağım’ diye konuştu.

TOLGA HAN, ‘Keloğlan, Kara Prens’e Karşı’ filminde neden rol aldığını şöyle açıkladı: ‘Mehmet Ali Erbil’le karşılıklı olarak Hintliler gibi dans edeceğiz. Ayrıca filmin koreografileri de bana ait.’

VELİ ÇELİK, ‘Yurtdışında çoğunluğun bizi cahil, barbar insanlar olarak tanıması, çok gücüme gidiyor. Ülkemi bu yanlış imajdan kurtarmak için yeni bir film çekiyorum’ dedi.

Çalıkuşu Tuba

Aydan Şener’le özdeşleşen ‘Çalıkuşu’ dizisinin yeni Feride’si Tuba Ünsal olacak. Son olarak Yılmaz Erdoğan’la birlikte Vizontele Tuuba’da oynayan Ünsal, yeni dizide Handan rolüyle kamera karşısına çıkıyor. Reşat Nuri Güntekin’in eserinden uyarlanan dizide, Tuba Ünsal’la birlikte Burak Hakkı, Aliye Uzunatağan, Ahmet Uz, Zerrin Arbaş ve Melike Güner rol alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!